Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Katonaság? 8 általánossal?

Katonaság? 8 általánossal?

Figyelt kérdés
8 általánossal milyen egy katona élete? Tudom hülye kérdés de azt hallottam hogy ha 8 általánossal megyek akkor egy csicska leszek és kb mindenki ugráltat..Én szeretnék külföldi missziót is vállalni de nem tudom hogy 8 általánossal mehetnék -e?
2012. júl. 21. 17:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
17%
Esélytelen a bekerülés.
2012. júl. 21. 17:46
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Mért ne mehetnél?
2012. júl. 21. 18:03
 3/11 A kérdező kommentje:
Miért esélytelen a bekerülés?
2012. júl. 21. 18:04
 4/11 anonim ***** válasza:
68%

Böngészd át ezt: [link]

Fogalmam sincs, hogy van-e ilyen "csicskáztatás", de a 8 általános semmilyen szempontból sem jó. Nem nehéz elvégezni egy középiskolát, érettségivel még több lehetőséged lenne a honvédelemnél is. Továbbtanulással pedig magasabbra is kerülhetnél a ranglétrán. Én ezt tenném a helyedben. :D

2012. júl. 21. 18:38
 5/11 A kérdező kommentje:
Ezt már elolvastam és nekem annyiba különbözik hogy kevesebb a fizetés,max 15 évet lehetek katona,és ugye az alacsonyabb rang..és még annyit szeretnék tudni hogy sokan vannak így 8 általánossal itt a magyar honvédségben?
2012. júl. 21. 19:10
 6/11 anonim ***** válasza:
52%

Ismerek pár honvédet, de egyik sem 8 általánossal került be. Egy érettségit is gond nélkül meg lehet csinálni, akár estin is és elég sokat dob az ottani helyzeteden.

Aki 8 általános után nem tanul tovább az általában feketén dolgozik valahol, nem igazán keresi a honvédséget.

2012. júl. 21. 19:29
 7/11 anonim ***** válasza:
17%
8 általános és semmi egyéb? Az ilyen eléggé égő. Másról nem tanúskodik, mint mérhetetlen lustaságról, így nem vesznek fel. Olyan mértékű a túljelentkezés, hogy esélyed sincs.
2012. júl. 21. 20:50
 8/11 anonim ***** válasza:
65%

"8 általános és semmi egyéb? Az ilyen eléggé égő. Másról nem tanúskodik, mint mérhetetlen lustaságról, így nem vesznek fel. Olyan mértékű a túljelentkezés, hogy esélyed sincs."

nem feltétlenül úgymond lusta

én is most tanulok tovább (30 évesen) mert a nagymamám nevelt és a szakma mielőbbi letétele volt a sürgető

anyagilag nem engedhettük meg hogy az iskolapadot koptassam

szóval ne általánosíts

2012. júl. 22. 03:09
 9/11 anonim ***** válasza:
52%

"mert a nagymamám nevelt és a szakma mielőbbi letétele volt a sürgető "

Akkor neked nem 8 általánosod van, hanem szakmunkásod. Azzal nincs semmi baj. De most komolyan, ha valakinek van 8 általánosa, azzal mit akar? Milyen céljai voltak vele? Az semmi másra nem jó, csak hogy tudsz írni-olvasni.

2012. júl. 22. 10:51
 10/11 A kérdező kommentje:
eljutottam 11.be mindenből megvoltam 3-as de aztán úgy döntöttem hogy Londonba utazom és ott fogok dolgozni vagy elmegyek katonának..de akkor marad london remélem lesz találok ott munkahelyet..köszönöm az eddigi válaszokat!
2012. júl. 22. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!