Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Találtam egy videót mi a...

Találtam egy videót mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

Ezt a videót találtam :

http://www.youtube.com/watch?v=JCZQNm3uCK0&feature=related

Ez nekem azt sugallja ,hogy minden rendben van a hadsereggel de úgy tudom hogy nagyon nagy hiányosságok vannak . Nektek mi a véleményetek róla ?

Egyébként nem tudja valaki hogy milyen felszerelése van egy katonának ? Itt arra gondolok hogy miből áll egy felszerelés amit visznek magukkal a magyar katonák .

2012. júl. 18. 13:28
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Szép promóvideókat forgatni bárki tud, gondolom jó PR-osai vannak a Honvédségnek, de az eszközeik között rengeteg elöregedő szovjet vas van.
2012. júl. 18. 13:29
 2/5 anonim ***** válasza:
67%
Még a saját állampolgárait sem tudja tisztességesen megfizetni, ( kb40ezerből meglehet élni) nemhogy dollár milliókat költsön a hadiiparra, hogy porosodjon a hangárban, vagy a raktárban.
2012. júl. 18. 21:53
 3/5 ThorgilsX ***** válasza:
64%
Ez nem csak a mai magyar Honvédség, keress rá a dunai átkelés hadgyakorlatra,még abból is voltak felvételek.
2012. júl. 18. 23:09
 4/5 anonim válasza:
Amit a képeken látsz, az mind elöregedő szovjet cucc. Ez nagyjából az elmúlt 10 év civilek számára tartott hadibemutatóinak az összeválogatása. Olyanoké, amilyen a dunai átkelés is volt. Látványos, de nagyjából 2 hét az egész évből. Ha konkrét válaszokat akarsz kapni a kérdéseidre, akkor vonulj be. Egy világ fog benned összeomlani....
2012. okt. 27. 07:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Bocs, az elején talán nem a legfényesebb, de mivel NATO tagállam vagyunk, jobbra nincs szükség... Ha később, meg specializálódsz, akkor még profi cuccokkal dolgozhatsz... Pl. KMZ német, amerikai szintű felszerelései vannak... Amik igen csak korszerű termékek...
2012. okt. 27. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!