Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Debrecen vagy Hódmezővásárhely?

Debrecen vagy Hódmezővásárhely?

Figyelt kérdés

Ma Hívtak fel hogy jelentkezhetek lövésznek Debrecenbe vagy Hódmezővásárhelyre én az utóbbiba adtam be .

A másik hogy szerintetek 2 hónap alatt fel lehet normálisan készülni a fizikai tesztre? Mert sokan mondják hogy kár katonának mennem mert nem vagyok nagyon edzett meg hogy összevissza 64 kilo vagyok és úgyse fogom birni.

De én ugy gondolom hogy ennyi idö alatt fel lehet rá készülni és attol hogy vékony vagyok még nem biztos hogy alkalmatlan is ,csak azért mert nem vagyok kigyurva.

2012. júl. 17. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:
3200 métert kell futni kb 15 perc alatt, aztán felülés az kb 70, és fekvőtámasz is kb ennyi.ezek a számok már az átlagnál jobbak.A 64 kiló pedig nem gond ha a fizikai teszteket végig csinálod a leírtak alapján. Sok szerencsét hozzá.
2012. júl. 17. 20:30
 2/5 A kérdező kommentje:
kaptam 1 papirt amin rajta van hogy mi mennyi pont és azt mondták ha meg van a 260 pont akkor felvesznek persze ha orvosin is át megyek70 fekvö támaszt a büdös életbe nem nyomok ki jelenleg örülök ha 40 sikerül a felülés az simáén menni fog de viszont felülésnél belehet akasztani a lábat ?
2012. júl. 17. 20:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezek a számok az átlagnál jobbak a minimumhoz ezeknél kevesebb is elég.
2012. júl. 17. 20:53
 4/5 anonim ***** válasza:
nem szabad beakasztani a lábad de a talpadat meg fel emelheted közbe amit sokan nem tudnak ,nézz utánna keress róla videót és azt gyakorold , am szerintem ha most megy a 40 fekvő 2hónap alatt az simán feltornázható 60-65 és az bőven elég , de az alkalmasságira kipihenten menj !!!! előtte 3-4 nappal állj le az edzéssel .
2012. júl. 18. 00:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Fekvőből törekedj a 60-ra...2 hónap alatt lazán felkészülsz erre....a felülésnél van ez a "hintás" módszer...ezzel lazán kicsikarsz magadból 60-70-et......

a futást meg 1 hónap alatt is fel lehet javítani....

azzal meg ne foglalkozz h azt mondják vékony vagy.....65 kiló vagyok és 180 centi....jelentkeztem Altiszti Akadémiára...ott a minimum h 280 pontot kell össze szedned a fizikaiból....317-et szedtem össze...míg a sok kigyúrt állat meg hullott kifelé.....nem bírták a fekvőket meg a futást....nem biztos h előnyös a 100 kiló tömör izom...főleg meg egy lövész beosztásnál

Sok Sikert !

2012. júl. 18. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!