Melyik a világ legbékésebb országa?
Figyelt kérdés
2012. júl. 14. 16:49
1/16 anonim válasza:
Én Svájcot mondanám, történelmi szempontból is, meg egyébként is halál nyugodtak, tapasztalat :)
3/16 anonim válasza:
Svájc tényleg.
Japán is elég békés és Új-Zéland , Izland is.
Bár Japán nem volt mindig békés ország.Viszont a közbiztonság nagyon jó.
4/16 anonim válasza:
Én 1 hónapig voltam finnországban és azt tapasztaltam ,hogy nagyon nyugodt lassú életet élnek. Biztonságban tudhatják az értékeiket. A városokban sem kell lezárni a kocsit.
Lazán volt ,hogy csak kiszálltam és beugrottam a kisboltba. Oda se mentek a kocsihoz.
Ismerősök mesélték ,hogy nem szokták becsukni a garázs ajtót sokan.
Kerítés az nincsen az óvodán kívül ,de ott is csak a kicsik miatt..
Japán is nyugodt helynek tűnik a nagy metropoliszokon kívül.
8/16 anonim válasza:
Ahol legalább két ember van, ott csak átmeneti, békésnek tűnő állapot lehet. Igazi béke soha!
9/16 anonim válasza:
Japán természetileg nem békés. Sok a cunami, ár. Mivel két kőzet között van, ezért a földrengés is gyakoribb, erősebb.
10/16 anonim válasza:
Norvégia is. Persze Breiviket leszámítva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!