Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Maximum hány évig lehetek...

Maximum hány évig lehetek francia idegenlégiós?

Figyelt kérdés
2009. júl. 12. 23:18
1 2
 11/14 anonim válasza:
Nem egy mai kérdés de azért válaszolok én is. Maximum határ valójában nincs. 20évet ajánlanak (életkor stb.) de ez nem jelenti azt, hogy nem maradhatnál tovább akkor, hogy ha arra alkalmas vagy. Ez az úgynevezett nyugdíj pedig 15 év után "jár".
2010. márc. 10. 22:43
 12/14 anonim ***** válasza:
20 évnél tovább senkit sem hagynak szolgálni. 16,5 év után jár nyugdij, de ez még változni fog 2011-ben.
2010. ápr. 16. 13:10
 13/14 Engagé volontaire ***** válasza:
54%

Üdv

Csak hogy a hülyeség ne terjedjen mint a métely:

A francia Idegenlégió,az alapitó okirata szerinti 17-40 éves korig fogad el jelentkezést.Ez a gyakorlatban 17 és féltől kezdődik és 40 évesen igen ritkán vesznek fel.

Szerződés:

Az első öt évre szól utána hosszabithatsz,1,2,5 vagy akér 10 évre is aláirhatsz.

A nyugdij:15 évtől kapható,de ez nem nyugdij,hanem a nyugdij egy bizonyos százaléka,ami a tövábbi évekkel nő.

Változik,most nem tudom mennyi,talán 20 év szolgálat.

Amég szükség van rád és birod addig lehetsz bennt,a legtöbbet szolgáló magyar,majdnem 40 év után ment nyugdijba,ugy tudom,major (ez egy rang a törzszászlós és a hadnagy között)Tóth Kálmánnak hivták.

2010. júl. 11. 19:30
 14/14 anonim válasza:
én találkoztam 32 éve szolgáló légióssal és még nem ment nyugdíjba.
2014. júl. 1. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!