Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Katonaságnál mit szólnának...

Katonaságnál mit szólnának egy Nagy-Magyarországos tetováláshoz?

Figyelt kérdés

Kizáró ok lehet ez? Vagy inkább tetszene nekik?

A jobb vállamon van :)

2012. júl. 6. 10:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

"Elnézést hogy egy kérdést teszek fel ide, most akkor meddig lehet tetoválása egy magyar katonának? Mert én idáig ezért nem csináltam ,mert azt hittem h kizáró ok, aztán hallottam olyat is, hogy alkarra nem lehet mert ott nem takarja a felhajtott zubbony.Most akkor hogy is van ez?:O"

Az egyik haverom katona, és az alkarján van tetoválása. Ez nem kizáró ok, csak a díszszázadban nem vehet rész (ilyesmit mondott).

Megjegyezte, hogy ismer olyan kommandóst, akinek az egész alkarja tele van tetoválva.

Szóval nem gond :)

2012. júl. 6. 15:19
 12/17 anonim ***** válasza:
A magyar hadseregnél pontosan nem tudom hogy van, de általában az a kritérium, hogy kézfejen, nyakon, arcon ne legyen. Vagyis, hogy egy ing eltakarja őket.
2012. júl. 6. 16:14
 13/17 A kérdező kommentje:

"A magyar hadseregnél pontosan nem tudom hogy van, de általában az a kritérium, hogy kézfejen, nyakon, arcon ne legyen. Vagyis, hogy egy ing eltakarja őket."

Most őszintén. A katonák nagy részének van tetoválásuk olyan helyen, amit nem takar el az ing. Szerintem nem ez lesz a legnagyobb baja a Honvédségnek az illetővel.

2012. júl. 6. 17:09
 14/17 anonim ***** válasza:
41%
Egy jól látható "I support Israel" tetoválással azonnal tiszti rangba kerülhetsz.
2012. júl. 6. 17:50
 15/17 anonim ***** válasza:
81%

"Most őszintén. A katonák nagy részének van tetoválásuk olyan helyen, amit nem takar el az ing. Szerintem nem ez lesz a legnagyobb baja a Honvédségnek az illetővel."

Őszintén még nem láttam olyan katonát akinek kezén/arcán/nyakán lett volna tetkó. Elég alpári az ilyen.

2012. júl. 6. 23:16
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként olyan nagy a túljelentkezés honvédségre, hogy annyira és úgy szűrik őket ahogy akarják.
2012. júl. 6. 23:17
 17/17 A kérdező kommentje:

"Egy jól látható "I support Israel" tetoválással azonnal tiszti rangba kerülhetsz."

Felvilágosítanálak, hogy ez az ország nem a zsidóké, és soha nem is lesz! Bár, amíg ilyenek élnek ebben az országban mint te...

"Őszintén még nem láttam olyan katonát akinek kezén/arcán/nyakán lett volna tetkó. Elég alpári az ilyen."

Jó. Nyakon és arcon még én se találkoztam (nem mondom, hogy nincs ilyen), de alkaron biztos vagyok benne.

2012. júl. 7. 03:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!