Katonaságnál mit szólnának egy Nagy-Magyarországos tetováláshoz?
Kizáró ok lehet ez? Vagy inkább tetszene nekik?
A jobb vállamon van :)
"Elnézést hogy egy kérdést teszek fel ide, most akkor meddig lehet tetoválása egy magyar katonának? Mert én idáig ezért nem csináltam ,mert azt hittem h kizáró ok, aztán hallottam olyat is, hogy alkarra nem lehet mert ott nem takarja a felhajtott zubbony.Most akkor hogy is van ez?:O"
Az egyik haverom katona, és az alkarján van tetoválása. Ez nem kizáró ok, csak a díszszázadban nem vehet rész (ilyesmit mondott).
Megjegyezte, hogy ismer olyan kommandóst, akinek az egész alkarja tele van tetoválva.
Szóval nem gond :)
"A magyar hadseregnél pontosan nem tudom hogy van, de általában az a kritérium, hogy kézfejen, nyakon, arcon ne legyen. Vagyis, hogy egy ing eltakarja őket."
Most őszintén. A katonák nagy részének van tetoválásuk olyan helyen, amit nem takar el az ing. Szerintem nem ez lesz a legnagyobb baja a Honvédségnek az illetővel.
"Most őszintén. A katonák nagy részének van tetoválásuk olyan helyen, amit nem takar el az ing. Szerintem nem ez lesz a legnagyobb baja a Honvédségnek az illetővel."
Őszintén még nem láttam olyan katonát akinek kezén/arcán/nyakán lett volna tetkó. Elég alpári az ilyen.
"Egy jól látható "I support Israel" tetoválással azonnal tiszti rangba kerülhetsz."
Felvilágosítanálak, hogy ez az ország nem a zsidóké, és soha nem is lesz! Bár, amíg ilyenek élnek ebben az országban mint te...
"Őszintén még nem láttam olyan katonát akinek kezén/arcán/nyakán lett volna tetkó. Elég alpári az ilyen."
Jó. Nyakon és arcon még én se találkoztam (nem mondom, hogy nincs ilyen), de alkaron biztos vagyok benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!