Milyen feltételek kellenek, ha katona szeretnék lenni? 19/L
Jaj, könyörgöm!
Milliószor, milliószor tették már fel ugyanezt a kérdést? Tényleg ilyen nehéz visszakeresni? Ráadásul a kérdés kiírásakor automatikusan megmutatja a hasonlóakat...
Köszönöm az ÉRTELMES hozzászólásokat!
Pro Patria: igen, ilyen nehéz visszakeresni! Csupán 10 oldalt néztem át, utána meguntam a keresgélést és jobbnak láttam feltenni még1x a kérdést, minthogy hajnalig keresgéljem. Ja és a keresőbe is beírtam és ott se találtam 1 értelmes választ sem a kérdésre! Ha meg ennyire zavar hogy milliószor felteszik a kérdést, akkor egyszerűen továbblépsz rajta, és nem kell felháborodni. Tudtommal azért van ez az oldal, hogy ha van valami kérdés akkor azt fel lehessen itt tenni. Amikor feltettem a kérdést, szerinted nem néztem meg a hasonló kérdéseket?? DE! És ha lett volna ehhez hasonló kérdés, vagy értelmes válasz akkor nem raktam volna fel a kérdést. Na erről ennyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!