Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Milyen feltételek kellenek,...

Milyen feltételek kellenek, ha katona szeretnék lenni? 19/L

Figyelt kérdés
pl milyen fizikai feladatokat kell megcsinálni? meg ilyesmikre gondolok..
2012. jún. 12. 21:52
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
a T1 a leggyengébb, a T4 a legnehezebb... (enyhébbek a ponthatárok, kevesebbet kell megcsinálni a dolgokból, futásra több idő van) de a másik 3 úgymond hiába van, mert csak a T4-et veszik alapul.
2012. jún. 13. 01:11
 12/34 Pro Patria ***** válasza:
23%

Jaj, könyörgöm!

Milliószor, milliószor tették már fel ugyanezt a kérdést? Tényleg ilyen nehéz visszakeresni? Ráadásul a kérdés kiírásakor automatikusan megmutatja a hasonlóakat...

2012. jún. 13. 04:30
 13/34 anonim válasza:
Szia írjál privit már utána olvastam mert énis az akarok lenni bár fiú vagyok :D hali! 17/F
2012. jún. 13. 08:11
 14/34 Gugu Gabor ***** válasza:
2012. jún. 13. 08:20
 15/34 anonim ***** válasza:

Húúhúúhúú én is akarok a pasid lenni! :D 11/F

Mellesleg: [link]

2012. jún. 13. 11:17
 16/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ÉRTELMES hozzászólásokat!

Pro Patria: igen, ilyen nehéz visszakeresni! Csupán 10 oldalt néztem át, utána meguntam a keresgélést és jobbnak láttam feltenni még1x a kérdést, minthogy hajnalig keresgéljem. Ja és a keresőbe is beírtam és ott se találtam 1 értelmes választ sem a kérdésre! Ha meg ennyire zavar hogy milliószor felteszik a kérdést, akkor egyszerűen továbblépsz rajta, és nem kell felháborodni. Tudtommal azért van ez az oldal, hogy ha van valami kérdés akkor azt fel lehessen itt tenni. Amikor feltettem a kérdést, szerinted nem néztem meg a hasonló kérdéseket?? DE! És ha lett volna ehhez hasonló kérdés, vagy értelmes válasz akkor nem raktam volna fel a kérdést. Na erről ennyit!

2012. jún. 13. 13:15
 17/34 A kérdező kommentje:
Utolsó: édes vagy, de 11 évesen az öcsém lehetnél :D
2012. jún. 13. 13:15
 18/34 anonim válasza:
47%
Szerintem hagyd, az írásodból ítélve nem igazán lenne esélyed.
2012. jún. 13. 14:57
 19/34 anonim ***** válasza:
Biztos hogy ezt akarod? A statisztikák szerint valószínűbb, hogy megerőszakol egy bajtársad, mint hogy ellenséges erők megsebesítsenek.
2012. jún. 13. 15:05
 20/34 anonim ***** válasza:
jó kis statisztika :D én is jelentkeztem és nemsokára hívnak alkalmasságira, de már nincs hozzá valami sok kedvem. lehet, hogy szándékosan elbuktatom magam...
2012. jún. 13. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!