Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Vannak olyan repülők vagy...

Vannak olyan repülők vagy űrhajók amivel lehetne harcolni a világűrben?

Figyelt kérdés
Vagy van valami,amit kifejezetten erre a célra terveztek/terveznek?

2012. jún. 12. 16:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy terveznek, de nem hiszem, hogy létezik is "harci űrhajó".
2012. jún. 12. 16:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Az UFO szemtanúk nincsenek olyan értelmi és anyagi szinten, hogy képesek legyenek ilyet létrehozni.
2012. jún. 12. 16:23
 3/9 anonim ***** válasza:
nekem rémlik valami városi legenda hogy régen egy gépfegyvert szereltek az egyik orosz állomásra, vagy űrhajóra poénból.
2012. jún. 12. 16:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Hivatalosan nincs, ugyanis a hidegháború záró epizódjában a Világűrt egy szerződésben a nagyhatalmak "fegyvermentes övezetté" nyilvánították. Ennek ellenére az Egyesült Államok rendszeresen gyanúsítgatja Kínát, hogy fegyvert szándékszik az űrbe küldeni, de szerintem az USA-ban is már rég megtalálták ennek a módját, valamint az észak-koreaiak sem biztos, hogy a műholdkilövései próbálkozásaikkal egy békés célú szerkezetet akarnak kiküldeni.
2012. jún. 12. 17:07
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
USA vagy Oroszországnak biztos van valami a tarsolyában.Már csak nagyképűségből ,sznobizmusból is hogy egyik irigykedjen a másikra.
2012. jún. 12. 17:12
 6/9 anonim ***** válasza:
48%

én hallotam olyanokat hogy az X-37-es képes az űrben harcolni hivatalosan nem tudjuk mi civilek mire készült de sokan állítják hogy- idézem : "ufóvadász űrhajó" - döntse el mindenki ebből mi igaz minden estre néhány kép már felkerült a világhálóra

[link]

2012. jún. 12. 17:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Ufóvadász ez?A jenkik lehetnének kicsit kreatívabbak is.
2012. jún. 12. 17:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Az űrszondák tökéletesek felderítőnek és szükség esetén belerepülhet az ufókba.
2012. jún. 12. 17:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, azért ne kezzünk UFO-zni, mert az hülyeség. Viszont szerintem az UFO észlelések éppen a titkos fegyverkísérleteken alapulnak. Csodálkozom, hogy nem tűnt fel még egy UFO hívőnek sem, hogy UFO észlelések csak a Földről vannak, holott az űrben olyan nagyteljesítményű teleszkópjaink vannak mint a Hubble űrtávcső.
2012. jún. 12. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!