Összesen hány magyar katona van a világban szerte szerént Magyyarországot is beleszámítva?
Tehét xy nevű országban zzs számú katonánk van.
Valaki tudna informálni ilyen formalitásban, Magyarországot belevéve?
szerintem a szerte szerént miatt kérdi? a környékre jellemző szó változat?
szerte szét vagy szanaszét? :D
de amúgy ezt nem lehetne megmondani, főleg, hogy vannak olyan emberek is akik nem tudják pontosan honnan is valóak a szülei. meg egy időben nem volt szerencsés magyarnak lenni és ezért sokan úgy letagadták, hogy magyarok, hogy többet meg sem találták...
de ha tippelnek kellene akkor 3-6 millióra tenném
Balassi a végvári harcokban írt költeményeiben használta a szerte szerént kifejezést :)
Amúgy én ily irodalmi nyelvezetet használok sokszor :)
Jah, és nem arra gondoltam, hogy a Francia Idegenlégióban meg nemtudomén, hogy hol hányan annak, hanem, hogy a Magyar Honvédségnek mely tájakon vannak emberei a Kárpát-medencét is beleszámítva.
Gondolok itt Afganisztánra, ahol kb. 300-an vagyunk...
Csak a kíváncsiság... És pontosan, ha lehetne :)
azért magyarok szép számmal megtalálhatóak az amerikai hadseregben is valamint a bundeswehr-ben is de igen inkább az idengen légió a legelterjedtebb
egyébként ha még nem láttátok volna akkor itt egy érdekes cikk pár hete került nyilvánosság elé egy amerikai ( magyar katona) önfeláldozása vietnámban [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!