Amikor az íjászok vagy a lövészek össztüzet zúdítanak az ellenfélre, miért várják meg, amíg nagyon közel ér az ellenfél?
Minden filmben így van.
Feláll a két sereg egymással szemben(vagy ostromnál az egyik védekezik) és a másik sereg rohamoz.
A másik sereg íjjászai meg várnak. Addíg amíg nagyon közel nem ér az ellenfél és akkor egyszerre tüzelnek. Miért nem kezdenek el akkor, amint egyből lőtávolban van az ellenfél?
"Drága a nyílvessző"
Én még egy filmet se láttam volna ahol az íjászok a nyílzápor előtt sokat vártak volna, összekevered a sortűzzel.
Erre jó példa a gyűrűk ura( ez jutott legelőször eszembe, ugyanis 20 perce néztem, /az hogy az ellenfél nem ember, csak afféle nem jelent semmit sem a kérdésre vonatkozóan/)
3perc 30 másodperctől nézzétek meg. Már rég lőtávolon belül vannak ( meg is öltek egyet..) és még vártak mire tüzet nyitottak.
Írtam már.Továbbá az ellenségnek nem az első sorait akarjuk lelőni hanem a mögöttük haladókat.
Képzeld el, rohamoz az ellenség, az íjászok tűz alá veszik a 6-7. sorokat.A többit átengedik.Így a gyalogosaidnak 5-6 sornyi ellennel kell szembenéznie, majd szünet következik és következő hullám, feldarabolod a rohamukat.
Ezt még nem mondtad, egyedül csak cáfolgattál elötte.
De, ez a jelenség több filmben is előfordul.
Köszi a választ, ez tűnik a legjobbnak.
DEHÜLYEVAGYOK. Lehagytam a videót, amit meg akartam mutatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!