A mesterlövész mellett miért van mindig egy távcsöves ember is? Ő mit csinál?
Köszönöm a lefordítós úrnak,most már tiszta a kép!
Ennyi műszeres háttérrel viszont nem tudom hogy mai mesterlövésznek lenni ügyes dolog vagy neki már csak meg kell húzni a ravaszt?
Én vagyok a lefordítós.
Hát nézd, itt a lista a legtávolabbi igazolt mesterlövész találatokról:
Azért 2,5 km-ről kilőni valakit nagy tudás és szerencse még mindig.
Mondjuk figyelemreméltó az 5. helyezett. 2 km-ről ért el találatot a vietnámi háborúban, de nem mesterlövészpuskával, hanem egy batár gépágyúval:
A régi mesterlövészekről meg még több érdekességet lehet olvasni. Ők igazán kimért, türelmes és értelmes emberek voltak. Magyarul sajnos nincs meg ez a cikk, de brutális ez a fickó:
Őt tartják a legjobbnak, a 2,5 hónapos finn-orosz háborúban 505 embert ölt meg igazoltan, és ki tudja még mennyit azon kívül, ráadásul nem használt távcsövet a puskáján, hanem csak az irányzékot. Kb. 200 németet pedig géppuskával mészárolt le.
Kérdező:
Ezt a kérdést csak nm az orvlövész című film miatt tetted fel?
Egyébként én is láttam, nagyon jó film.
De a kérdésed előtt kicsit gondolkodhattál volna.
Tomika!
NEM láttam azt a filmet.Máshol is lehet mesterlövészt látni.Ezen te is elgondolkodhattál volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!