Érettségi után be lehet állni katonának?
Figyelt kérdés
2009. jún. 4. 21:34
1/10 anonim válasza:
Ha egészségileg alkalmasnak bizonyulsz, miért ne lehetne?
2/10 A kérdező kommentje:
Örömmel hallom, és ennek mi a módja? Bemegyek a lakhelyemhez közel lévő harckiképzőközpontba és jelentkezem? Vagy hogy kell?
2009. jún. 4. 21:40
4/10 anonim válasza:
Igen ha alkalmas vagy,menj el egy toborzó irodába
5/10 anonim válasza:
Toborzó iroda pedig a 12. kerületben van, a Délinél fel kell szállni a 139A buszra, és talán egy, vagy két megállót kell vele menni. Egy állatkereskedés mellett van.
Miért szeretnél katona lenni?
6/10 A kérdező kommentje:
Most 10.-es, vagyok és honvédelmet tanulok. Nem tudnék magamnak elképzelni más hivatást, sőt a családban "sok" katona volt/van. Úgy érzem erre születtem....
2009. jún. 4. 23:14
7/10 anonim válasza:
nem kell hozzá érettségi, 8általánosal már mehetsz. De ha van eszed lerakod és mész tovább katona suliba!!!
8/10 anonim válasza:
érettségire alapuló képzés ahogy a rendőrség is, jelentkezz toborzó irodába,vagy add be a jelentkezésedet a Szentendrei iskolába.ha egészségügyileg ,és fizikailag,illetve szellemileg megfelelsz akkor lehetsz katona.
9/10 anonim válasza:
Érettségivel frissen kikerülve a suliból jelentkezhetsz rögtön 10 hónapos örmester képzésre Szentendrére.
10/10 anonim válasza:
Én is az akarok lenni, mondjuk még le kell érettségiznem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!