Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Volt már olyan, aki nagyon...

Volt már olyan, aki nagyon nehezen futotta le a 3200 km-ert a szerződéses katona felvételen, de mégis megcsinálta?

Figyelt kérdés
Meséljen már az, aki volt ilyenen. Minden érdekel!
2012. febr. 11. 15:16
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Uhh _D elhiszem :/ én meg kb. 1 hete edzek rá és még van 4 napom... :S Szóval elég sz@r
2012. febr. 11. 16:08
 12/26 Editte ***** válasza:

Hali:)

Állítólag van olyan teljesen legális teljesítményfokozó, amitől jobban bírod. A nevét nem tudom, de sokan használják:)

2012. febr. 11. 16:18
 13/26 A kérdező kommentje:
Nagyon meg köszönném, ha utána néznél nekem!!! :) Légyszíí :$ :D
2012. febr. 11. 16:29
 14/26 Editte ***** válasza:

Hali Kedves Kérdező!:)

A sport, mozgás linken sok ilyen válasz van. Én a legújabbakat nem tudom, de ha más nem, akkor kérdezz ott Tőlük! Sok szakember van fenn általában. Tényleg nem szeretnék hülyeséget tanácsolni!:)

2012. febr. 11. 17:11
 15/26 A kérdező kommentje:
Rendben :) Köszönöm szépen! :)
2012. febr. 11. 17:20
 16/26 anonim ***** válasza:
kilomét-ert
2012. febr. 11. 20:58
 17/26 anonim ***** válasza:
40%
A futásnak semmi köze e testi adottságokhoz, az egész fejben dől el.
2012. febr. 11. 21:51
 18/26 dizus ***** válasza:
63%
Az a sakk!
2012. febr. 11. 22:46
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Volt már olyan aki nehezen futotta le, de lefutotta és meglett a pontszáma. Felvették.

Olyan is volt aki lefutotta de nem lett meg a pontszáma.

Sőt olyan is volt aki nem tudta lefutni és nem is lett elegendő pontja.

Van még egy variáció, de erről ne beszéljünk.

Ha 4 napod van a felmérőig, akkor már nem nagyon tehetsz semmit. Ha 16 percen belül futod lehet esélyed. Az még nem egy jó eredmény, de elfogadható. Meglehet az elegendő pontod. Ha 13-14 perc között futod, az jó. Azzal már meglehet a maximális pontszámod. Ha 11-13 között az nagyon jó. Ilyen emberekre lenne szükség a katonaságnál.

Mindezektől függetlenül a legutóbbi tapasztalatok azt mutatják, hogy nem kell meglenni a minimális pontszámnak sem a felvételikor, HA KELL ember úgyis felvesznek, HA NEM KELL akkor meg akármilyen jó eredményt érsz is el, úgysem kerülsz be.

Szóval a futás miatt szerintem kár izgulni. Inkább azon aggódj van-e felvétel.

2012. febr. 11. 23:17
 20/26 anonim ***** válasza:

Mindezektől függetlenül a legutóbbi tapasztalatok azt mutatják, hogy nem kell meglenni a minimális pontszámnak sem a felvételikor, HA KELL ember úgyis felvesznek, HA NEM KELL akkor meg akármilyen jó eredményt érsz is el, úgysem kerülsz be.

Szóval a futás miatt szerintem kár izgulni. Inkább azon aggódj van-e felvétel.

Ez a lényeg ezzel teljesen egyet értek én januárban csináltam meg és február végén bevonulok!

2012. febr. 12. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!