Volt már olyan, aki nagyon nehezen futotta le a 3200 km-ert a szerződéses katona felvételen, de mégis megcsinálta?
Hali:)
Állítólag van olyan teljesen legális teljesítményfokozó, amitől jobban bírod. A nevét nem tudom, de sokan használják:)
Hali Kedves Kérdező!:)
A sport, mozgás linken sok ilyen válasz van. Én a legújabbakat nem tudom, de ha más nem, akkor kérdezz ott Tőlük! Sok szakember van fenn általában. Tényleg nem szeretnék hülyeséget tanácsolni!:)
Volt már olyan aki nehezen futotta le, de lefutotta és meglett a pontszáma. Felvették.
Olyan is volt aki lefutotta de nem lett meg a pontszáma.
Sőt olyan is volt aki nem tudta lefutni és nem is lett elegendő pontja.
Van még egy variáció, de erről ne beszéljünk.
Ha 4 napod van a felmérőig, akkor már nem nagyon tehetsz semmit. Ha 16 percen belül futod lehet esélyed. Az még nem egy jó eredmény, de elfogadható. Meglehet az elegendő pontod. Ha 13-14 perc között futod, az jó. Azzal már meglehet a maximális pontszámod. Ha 11-13 között az nagyon jó. Ilyen emberekre lenne szükség a katonaságnál.
Mindezektől függetlenül a legutóbbi tapasztalatok azt mutatják, hogy nem kell meglenni a minimális pontszámnak sem a felvételikor, HA KELL ember úgyis felvesznek, HA NEM KELL akkor meg akármilyen jó eredményt érsz is el, úgysem kerülsz be.
Szóval a futás miatt szerintem kár izgulni. Inkább azon aggódj van-e felvétel.
Mindezektől függetlenül a legutóbbi tapasztalatok azt mutatják, hogy nem kell meglenni a minimális pontszámnak sem a felvételikor, HA KELL ember úgyis felvesznek, HA NEM KELL akkor meg akármilyen jó eredményt érsz is el, úgysem kerülsz be.
Szóval a futás miatt szerintem kár izgulni. Inkább azon aggódj van-e felvétel.
Ez a lényeg ezzel teljesen egyet értek én januárban csináltam meg és február végén bevonulok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!