Ha egy sorkatonát kirúgnak utána visszamehet még valahogy?
Figyelt kérdés
Nem tudom ez hogy működik. Tegyük fel, hogy egy sorkatona megszegett 1-2 szabályt és kirúgták/elküldték. De ez az ember szeretne katona lenni. Később visszakerülhet valahogy?2012. jan. 12. 16:23
1/8 anonim válasza:
SORKATONÁT NEM rúgnak ki, szabály szegés esetén.
(esetleg szerződéseset igen, ha erre gondoltál volna)
Sorkatonára, Hadbíróság, és a szabálysértés mértékének megfelelő, hadbírósági itélet, vár.
(Rendkívüli állapot esetén, akár halálos..., egyébként katonai börtön))
2/8 anonim válasza:
Már vagy 8 éve nincs olyan, hogy sorkatona.
4/8 anonim válasza:
a második vagyok, leszarom ha lepontoznak, de aki ez megtette, magyarázza már el, hogy szerinte van-e még sorkatonaság (= sorozott katonaság) Magyarországon. Helyette már évek óta szerződéses állomány van.
5/8 A kérdező kommentje:
Na basszus... :D igen..szerződésesre gondoltam
2012. jan. 13. 14:15
6/8 Pro Patria válasza:
Úgy tudom, igen. Vagy az interneten, illetve ha ott nem, akkor egy toborzó irodát felhívva megtudhatod, hogy pontosan mennyi idő elteltével.
7/8 anonim válasza:
Ha az elbocsátás indoka méltatlanság, akkor már nem veszik vissza.
8/8 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Na basszus... :D igen..szerződésesre gondoltam"
Kérdezz csak bátran, mi kitaláljuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!