Mi lesz a katonasággal?
Figyelt kérdés
Elég sok mindent hallottam róla, kíváncsi vagyok mi is lesz pontosan.
Ha jól tudom alkalmassági-vizsgát akarnak 18+ férfinek.
Ez igaz, vagy csak háziorvosoktól szedik be a leleteimet? Miből áll ez az alkalmassági-vizsga?
2012. jan. 1. 22:23
1/8 anonim válasza:
Szem, gerinc, torok, és beszélgetés.
Alkalmassági vizsgálat mindig is volt.
2/8 anonim válasza:
Én nem fogok elmenni..lefosom úgysem fogok katonáskodni..főleg nem orbán bácsinak.
3/8 anonim válasza:
"Alkalmassági vizsgálat mindig is volt."
2004 óta nincsen sorkatonaság Magyarországon, csupán hivatásos. Minden sorköteles részére alkalmassági vizsgálat csak 2004 előtt volt.
4/8 Amenothep válasza:
Igazából ez nem opcionálisan választható dolog. Ez kötelező. Ha nem mész akkor kimennek érted a lakásra, munkahelyedre és elvisznek, ha nem találnak akkor megkeresnek. Ennek minden költségét rádverik, és esetleg még eljárást is indítanak ellened, jobb esetben nem a dutyiba kötsz ki. Ez régen is így volt. Nem volt választási lehetősége az embernek.
5/8 anonim válasza:
A b*zikat nem viszik el asszem..úgyh az leszek 5 percig.
6/8 Amenothep válasza:
régen nem vitték el valoban. De sajnos jelenleg az a helyzet hogy egy tollvonással ezt módosíthatják, illetve ilyen fajta kijelentésektöl a jelenlegi kormány alatt nem árt tartozkodni mert könnyen megpecsételnek a b.uzi kijrlentéseddel. Azt viszont senki nem tudja hogy mire is képesek emiatt. Mint tudjuk elég homofob társaság ez.
7/8 TrükkösBélabá válasza:
A hatályban lévő törvény szerint a melegek is lehetnek katonák (sajnos). Ennek feltétele hogy viselkedésükkel és megjelenésükkel ne keltsenek megbotránykozást másokban.
8/8 TrükkösBélabá válasza:
Az alkalmassági vizsgálat:labor (vér, vizelet )vizsgálat,általános orvosi vizsgálat(látás,hallás, fogászat,belgyógyászati),és tesztlapok kitöltése (IQ-teszt,figyelem és koncentráló képesség vizsgálata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!