Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Magyarországon van ütős hadsereg?

Magyarországon van ütős hadsereg?

Figyelt kérdés
teszem azt, ha megtámadnak minket tudnánk hatékonyan védekezni? Kétségeim vannak efelől. Gondolom ez már inkább a NATO feladata.
2011. dec. 2. 00:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
26%

# 10:

Nem engemet kell minősíteni, hanem a NATO-t, de nem elmélkedés szinten, hanem a gyakorlatban.

Idáig, melyik NATO tagállam üzent hadat?

Amúgy meg, mi, azért is, vagyunk fontosak a NATO számára (meg a többi ország, a Balti tengertől, az Adriai tengerig), de nem a magyar haderő miatt, hanem a stratégiai helyzetünk miatt.

2011. dec. 2. 12:33
 12/23 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg összefüggő, értelmes mondatokat írni és utána majd beszélhetünk.
2011. dec. 2. 13:52
 13/23 anonim ***** válasza:

# 12:

Ha nem érted, akkor kérdezd és ne ítélkezz.

2011. dec. 2. 14:33
 14/23 anonim ***** válasza:

@ # 8:

"Moszkva is, Európában van és Törökországnak egy kis része is."

Moszkva Európában van, de nem ország és nem is NATO tag. Törökország kis része van Európában és tagja a NATOnak. Hol itt a gond?

2011. dec. 2. 14:37
 15/23 anonim ***** válasza:
Már mondtam, írj értelmes mondatokat és majd utána megbeszéljük miért is vagy értetlen.
2011. dec. 2. 15:43
 16/23 anonim ***** válasza:

# 14

és? miért kell, NATO tagnak lennie?

Moszkvát, mint várost írtam, ami Oroszország Európai részén van.

Törökországgal meg tisztában vagyok és azzal is, hogy korábban is, USA szövetségese volt.

Csak azt nem értem, miért kell a NATO tagságot úgy említeni, hogy az, adott állam, nem léphet ki belőle.

Ha van rá mód, akkor élni kell ezzel a lehetőséggel.

2011. dec. 2. 16:05
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem kell. De hol itt a gond?
2011. dec. 2. 16:20
 18/23 anonim ***** válasza:

Anekdota az 1944. március 19-i német megszállásról:

Egy német diplomata kérdezi a tábornokot:

- Mennyi időbe telik Magyarország megszállása?

- 24 órába.

- És ha ellenállnak?

- Akkor 12 óra elegendő, mert elmaradnak az üdvözlő beszédek

2011. dec. 4. 23:50
 19/23 anonim ***** válasza:
Van...ping-pong ütős.
2011. dec. 16. 11:16
 20/23 anonim ***** válasza:

A NATO tagállamok harcba szállnának értünk!

Magyarországon (a mostanin) kavicsban annyi víz van 800 méteren, ami elég évtizedekig az EGÉSZ VILÁGNAK!!

Evidens harca szállnának értünk, mert akármilyen kormányfő is valaki, innia kell!

Ha meg egy Oroszo., vagy Kína elfoglal minket b@szhatja a NATO, mert vizet 200% hogy nem fognak nekik adni!

2011. dec. 16. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!