Mi a véleményed a most indított katonai témájú blogomról? Min kellene javítsak?
Építő jellegű hozzászólásokat, tanácsokat várok. Ha negatív véleménnyel vagy róla, írd le, hogy miért. Előre is köszönöm a válaszokat!
Belenéztem, annak ellenére, hogy a téma engem igazán nem érdekel.
Annyit tudnék hozzáfűzni,hogy egy blog írásához szükséges lenne egy jó klaviatúra. Látszik, hogy helyesen írsz, no meg az is, hogy nem működik az ő betűd, ami olvasás közben borzasztóan zavaró.
Nem tudom, hogy az oldalt mennyire szeretted volna "profira" csinálni. Ha a teljes egyszerűség volt a cél, akkor ok, ha nem akkor lennének ötleteim a tagolásra, és a további funkciók bevezetésére.
A kommentek kérdésén én is sokat törtem a fejemet. Lényegében 3 opció lehetséges, ahogy észrevettem:
1. a kommenteléshez vagy wordpress tagnak kell lennie az olvasónak vagy regisztrálnia kell a wordpressre. Nem hiszem, hogy bárki csak azért regisztrálna, hogy kommentelhessen...
2. az olvasónak a hozzászóláshoz meg kell adnia a nevét és az emailcímét.
3. Amit én választottam, hogy nem kell megadni semmit, regisztrálni sem kell, azonban hogy elkerüljem a felelőtlen hozzászólásokat a kommenteket moderálni fogom, ami annyit jelent, hogy ha káromkodásokkal, anyázásokkal van teli, akkor nem engedem megjelenni.
Ti hogyan állítanátok be a hozzászólások opciót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!