Magyar izom kérdése:
A TEK milyen fegyvereket használ?
Figyelt kérdés
A magyar terror elhárító központ2011. nov. 27. 18:42
1/9 anonim válasza:
Eddig kardot, csúzlit, parittyát, most már Brad Pitt fegyvereit használják. :D :D :D
2/9 A kérdező kommentje:
:D igen, de arra gondoltam hogy magyarországon is gyártanak néhány fegyvert, ilyen tipusukat használnak, vagy külföldi gyártmányú fegyvereket?
2011. nov. 27. 23:31
3/9 anonim válasza:
főleg mp5-t használnak ha jól tudom
Ha viszont a katonai TEK-re ( bercsényi lászló különleges műveleti zászlóalj )- re gondolsz akkor ők is használnak mp5-t de zenek kívül még m4-es gépkarabély ak-63MF, m249 saw, szép mesterlövészpuska
4/9 anonim válasza:
Mintha a Szép-puskát lecserélték volna Remingtonra.
5/9 anonim válasza:
Ezek mellett még Adidas futócipőt.
6/9 A kérdező kommentje:
Ès magyar fegyverek?
Bocs de nem vagyok valami fegyver expert, szóval a nevük nem mond semmit, gondolom a "szép" vagy magyar vagy csak jó neve van
2011. dec. 1. 00:18
7/9 anonim válasza:
A Szép-féle mesterlövész puska magyar tervezés:
8/9 anonim válasza:
AMD-65, AK 47, Gepárd M1,M2, M3, M4 amiről én tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!