Hogyan dolgozhatnék majd a terrorelhárításnál ill. melyik fősulit kellene hozzá elvégezni?
Miért kell naponta megkérdeznie valakinek? Miért nem lehet használni az oldal keresőjét?
Ha ennyi eszed sincs, akkor még sima rendőrnek sem vegy jó!
1. Erről pont nem tesznek ki minden nap egy újabb kérdést, de ha így is lenne, akkor is azért írnám ki mert bíznék abban hogy valaki valami újat tud mondani
2. A rendőr szakma képben sincs
"A rendőr szakma képben sincs"
Miért, milyen terrorelhárításhoz akarsz te bekerülni? Ők nem katonák, hanem rendőrök.:D És még csak főiskola sem kell hozzá. Ellenben nagyon sok más igen. Például le kell húznod pár évet a rendőrségnél. Csak utána jelentkezhetsz a terrorelhárítókhoz. De oda nem hétköznapi embereket vesznek ám fel, tudod? Gondolod megvannak hozzá az adottságaid, hogy egy ilyen csapatba bekerülj?
1. Köszönöm a linket, bár ahogy nézem ez olyan mintha egy komplett csoport lenne, fenntebb írtam is hogy egyedül szeretnékdolgozni nem csoportban.
2. Szerintem megvannak hozzá az adottságaim, meg is teszek mindent érte, tanulok angolul és fran úrciául, ill. nemrég kezdtem el a németet. Emellett krav magázok is.
"...egyedül szeretnék dolgozni nem csoportban."
Pedig ők csoportban dolgoznak. Nincs egyénieskedés. Nincsenek "magánakciók", ahogy fogalmaztál. Szigorú csapatmunka van.
"Szerintem megvannak hozzá az adottságaim, meg is teszek mindent érte, tanulok angolul és franciául, ill. nemrég kezdtem el a németet. Emellett krav magázok is."
Kiváló! De szerintem te nem a TEK-hez akarsz bekerülni, sokkal inkább valami ügynök szeretnél lenni. Én azt javaslom a titkosszolgálatoknál próbálkozz, ne a terrorelhárítóknál. Véleményem szerint az közelebb áll az elképzeléseidhez.
"1. Köszönöm a linket, bár ahogy nézem ez olyan mintha egy komplett csoport lenne, fenntebb írtam is hogy egyedül szeretnékdolgozni nem csoportban."
Intézkedek, holnapra már lesz csak neked egy egyfős terrorelhárító-kraw manga (vagy mi az isten) alosztály. Igazán eredményesen fogod egyedül lekungfúzni a csúnya terrorista bácsikat, ebben biztos vagyok. Bár ők lehet, hogy maradnak a jó öreg pisztolynál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!