Azoknak, akik voltak sorkatonák? Milyen emlékeitek vannak? Örültök hogy voltatok kiképzésen?
Én szerencsére nem lettem behívva, szinte minden nap hálát is adok az égnek emiatt...
18F
Én szívesen emlékszem rá.
A Vasvári Pál laktanyába vonultam. A Duna Légvédelmi Rakéta Dandár,Rádiótechnikai zászlóalj,Helyi század ,
CRP szakasz. Röviden: Lokátorosok voltunk Érden,és mi adtuk a delejt a kib@nagy lokátoroknak.
Tök jó volt! Pont akkor volt a Jugó balhé. Igazi műnködő harcálláspont. Tudod ahol üvegfal mögött áll a kopter és firkálja a repcsiket Magyarországra szembe meg a nagyfejű tisztek telefonálgatnak(részegen).Igazi puska(AMD69), dobbantás karácsonykor,bebaszás,hülyülés summa-summárum szép emlék.
Én visszahoznám újra a sorkatonaságot!
Ezért van ennyi munkanélküli itt, meg ezért nem dolgozik a kisebbség, régen megmutatták nekik, hogy hogyan kell dolgozni és megtanulták, most meg mindenki el van kényesztetve.. szánalom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!