Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » 12 eves koromban elvolt torve...

12 eves koromban elvolt torve a kezem etol meg felvesznek a legioba?

Figyelt kérdés
2011. okt. 21. 18:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok magyar, nem tanitotak magyarul helyesen irni magamtol tanultam ezert van anyi hiba bene!
2011. okt. 22. 11:22
 12/17 anonim ***** válasza:

A komment megírásának időpontja: tegnap 11:22

Ez esetben illedelmesen bocsánatot kérek Tőled. Nem mentség, de ezt nem tudtam. Sajnálom.

2011. okt. 23. 03:20
 13/17 anonim ***** válasza:

Ismerek csont hülye ex-légióst. Nem követelnek azért olyan nagy IQ-t...

A kérdésre válaszolva:

Egy törött csont a törés helyén általában gyógyulás után erősebb lesz mint máshol. Tehát pont nem hátrány, hanem előny lenne. De nem foglalkozik vele a kutya sem. Szerinted szolgálatban nem fordulnak elő csonttörések? Azokat se szerelik le. Meggyógyul, folytatja.

2011. okt. 27. 15:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Golyófogónak jó leszel akkor is fiam, ha buta vagy és el volt törve a kezed. Menj csak!
2011. okt. 28. 14:17
 15/17 A kérdező kommentje:

Golyofogonak ulj benebb :)).

Anyi h nyilt tores volt de mindenki azt mondja felvesznek ugyhogy tavaszal megyek megprobalni :D

Koszi a valaszokat!

2011. okt. 28. 15:33
 16/17 anonim válasza:

az a "mindenki" aki azt mondja,hogy fel vesznek, talan orvosok ? Benne vannak a vizsgaztato bizottsagba?

-sokan olyan vizsgakon buknak el amikre nem is szamitanak. Nekem pl vernyomassal volt problemam, gondoltam, hogy emiatt el bukok. erre csak annyit mondtak,hogy "ne aggodj, azt majd levesszuk" ...

szoval van amit el neznek, de vannak olyan "aprosagnak szamito dolgok" ami kizaro jellegu.

2011. okt. 28. 17:00
 17/17 A kérdező kommentje:
Ertem , [link] itt azt irta egy legios hogy nem szamit felvesznek .Te mar leszereltel?:D
2011. okt. 29. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!