12 eves koromban elvolt torve a kezem etol meg felvesznek a legioba?
A komment megírásának időpontja: tegnap 11:22
Ez esetben illedelmesen bocsánatot kérek Tőled. Nem mentség, de ezt nem tudtam. Sajnálom.
Ismerek csont hülye ex-légióst. Nem követelnek azért olyan nagy IQ-t...
A kérdésre válaszolva:
Egy törött csont a törés helyén általában gyógyulás után erősebb lesz mint máshol. Tehát pont nem hátrány, hanem előny lenne. De nem foglalkozik vele a kutya sem. Szerinted szolgálatban nem fordulnak elő csonttörések? Azokat se szerelik le. Meggyógyul, folytatja.
Golyofogonak ulj benebb :)).
Anyi h nyilt tores volt de mindenki azt mondja felvesznek ugyhogy tavaszal megyek megprobalni :D
Koszi a valaszokat!
az a "mindenki" aki azt mondja,hogy fel vesznek, talan orvosok ? Benne vannak a vizsgaztato bizottsagba?
-sokan olyan vizsgakon buknak el amikre nem is szamitanak. Nekem pl vernyomassal volt problemam, gondoltam, hogy emiatt el bukok. erre csak annyit mondtak,hogy "ne aggodj, azt majd levesszuk" ...
szoval van amit el neznek, de vannak olyan "aprosagnak szamito dolgok" ami kizaro jellegu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!