Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ezt valaki meg tudná magyarázn...

Ezt valaki meg tudná magyarázni nekem?

Figyelt kérdés

Ebben a videóban mire lőnek? Ilyen távolságból még a céltáblát sem látják SZERINTEM.Meg olyan messzire nem pontos a fegyver.

http://www.youtube.com/watch?v=LA3yi0MxaT0&feature=related

2011. okt. 13. 13:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Itt nincs céltábla. Ez valódi harc. A magyar OMLT tüzel a tálib állásokra az egyik művelet során. Ha jobban megnézed, láthatóak a torkolattüzek a távolban.
2011. okt. 13. 13:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Ja benne van a címben a combat szó, de nem gondoltam volna hogy ilyen messziről tényleg az ellenségre lőnek.De nem túl nagy távolság ez?
2011. okt. 13. 14:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Elég nagy távolság, de mivel az ellenség ott volt és nem közelebb, így muszáj volt ekkora távolságból lőniük. És azért egy 50-es kaliberű géppuskával simán el lehet addig lőni.
2011. okt. 13. 14:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Túl sok értelme nincsen egyik oldalról sem, eltalálni semmit nem fognak, sőt, itt még fedezettűznek sem jó, akkora a szórása. Persze lőszerpazarlásra jó.
2011. okt. 14. 11:59
 5/5 ThorgilsX ***** válasza:

"A 3. magyar-amerikai műveleti támogató és összekötő csoport katonái a tálibok által ellenőrzött Dand-e Ghurit támadják egy afgán-szövetséges művelet során."

Csak elkell olvasni a videó alját.

2011. okt. 14. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!