Ha Magyarország megnyerte volna a 1948-as szabadságharcot, ma is itt tartanánk 2011-ben, mint most? Milyen irányba mentünk volna el ha győzünk?
Figyelt kérdés
Egyes feltételezések szerint, ha akkor nem avatkozik be a cári Oroszország, megnyerhettük volna a szabadságharcot...2011. okt. 7. 09:57
11/15 anonim válasza:
Egyszer feltettem én is egy ilyen hülye kérdést.
Aztán tanultam belőle...
12/15 anonim válasza:
Mi lenne ha a temlomtoronynak gatyája lenne?
Ő lenne a legnagyobb legény a faluban.
Ja, és maradok, mert nem te vagy a cenzor!
13/15 anonim válasza:
Az lett volna valoszinuleg hogy nem leptunk volna be a vilaghaboruba mivel semmi kozunk sem lett volna az osztrak uralkodokhoz ugyhogy nem lett volna trianon sem.
14/15 GusztixD válasza:
akkor nagyon válság lenne mint most... mert többember nagyobb föld több adózás az államnak aztán pl mész utcán ott turkálnak a kukába itt ülnek ott ujjal eszik a pudingot ott kéregetnek a padon ülve habár mostis ez van..
15/15 anonim válasza:
Ha az oroszok nem segítenek, akkor mi nyerünk.
Akkor pedig egy középhatalom lettünk volna, nem pedig egy kisállamnak kezelt középhatalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!