Ha Magyarország és Szlovákia katonailag összecsapna akkor kio győzne?
Figyelt kérdés
Nem arra értem hogy kire szavaztok hanem az esélyeket.2011. szept. 24. 04:17
12/32 anonim válasza:
Nem beszélve arról ,hogy Dél-Szlovákiában még mindig elég nagy számban élnek magyarok, akiknek jó része segítené a Honvédséget. Ugyanez egy szlovák támadás esetén nem állna fenn.
13/32 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért húztátok le a válaszomat, csak tényeket mondtam. Elég fejletlen a hadseregünk, ráadásul nincs is sok katonánk. Az tény, hogy az itthoni katonai képzés magas szintű, jó katonákat képeznek ki, de a haditechnikával is számolnunk kell, ami ugye nekünk nagyon nincsen, a szlovákok hadserege pedig azért kicsit fejlettebb a mienknél...
14/32 bitangbigtank válasza:
Azért sokkal nem mondanám fejlettebbnek. Am meg Legyalúlnánk a tótokat.. Legalábbis ha nem használják ki, a természeti adottságokat..
15/32 anonim válasza:
Kedves 16:04
ezt olvasd el [link] főleg az utolsó bekezdést ( utolsó 3 sor )
nekünk vannak harci helikoptereink és a szállító helikoptereinket is lehet bombázóként használni valamint 600db BTR-80-unk van ami azért eléggé jól felhasználható harci jármű
16/32 anonim válasza:
népírtást rendeznék a k*rva szlovákok között...pofáznak és pofáznak, azt viszont elfelejtették, hogy tőlünk kapták az országukat...
17/32 anonim válasza:
GONDOLKOZZATOK LÉGYSZÍVES!A Magyarok töben vannak mint a Szlovákok,és elég jó szövetségeseink vannak.
18/32 anonim válasza:
Bocsi de ezt azoknakmondom akik a Magyarokat gyengéknek tartják...
19/32 anonim válasza:
Én magunkra tippelnék, ha senki más nem avatkozna közbe. De ez attól is függhet, hol folyik a háború. Ha pl a hegyekben, a Tátrában, akkor a helyismeret miatt kevesebb esélyünk lenne.
20/32 anonim válasza:
Akkor nem megyünk a Tátrába, hanem bevárjuk őket:D vagy körbekerítjük:D ku.rva szlovákok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!