A nyilas katonáknak milyen volt a fegyverzetük?
Szedett vedett csürhét nem nevezném katonáknak.
Apámat, aki frontharcos volt, megjárva az orosz frontot visszavonulás közben pár ilyen feketeruhás suttyo igazoltatni akart. Apám és a barátja 2 perc alatt lefegyverezte öket, mivel ök valódi katonák voltak nem bohocok, majd egy utca hosszon át pofozta a kölyköket hazazavarta ming a négyet. Elég sok se.ggberugás nem kellett ahhoz, hogy megértsék merre van a helyük ha frontharcos katonával beszélnek. Gyorsan hazatakarodtak mielött szétlötte valaki a s.eggüket. Gyorsan el is dobták a fekete bohocruhát és elkussoltak.
Nyilván ez a csürhe most is szimpatikus pár hülyének
"Gondoltam, írok választ, de azok után, hogy az MP-40-est géppuskának nevezted, nem tartom érdemesnek, hogy megpróbáljalak felzárkóztatni...."
A rengeteg energiát igénylő felzárkóztatás a következő képpen nézett volna ki, mutatom: "az MP-40-es géppisztoly, nem géppuska"
De akkor javítom én magam, elnézést, MP-40-es géppisztolyra, és nem géppuskára gondoltam.
Benne van a nevükben:
Íj és nyílvesszők - tegezben.
Ha a sötétség fájna b+!
Nem azért voltak nyilasok te agyhalott mert nyillal harcoltak hanem a nyilaskereszt miatt ennyire műveletlen vagy akkor ne írjál legalább hülyeséget, és a kérdező szerintem ha magyar katonákra gondolt, akkor a Hunyadi ss-re gondolhatott akiknek valóban Mp40 illetve karabiner puskájuk volt és Waffen ss alapfelszerelésük!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!