Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » US Army Ranger vs US Navy...

US Army Ranger vs US Navy Seals meik erősebb?

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 11:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Az US. Air Force!...

- Reménytelen!

2011. aug. 4. 13:50
 12/25 anonim ***** válasza:
61%
13:49-nek igaza van, szerintem sem kemény annyira az amerikai hadsereg, csak a média elhiteti az emberekkel. Szerintem is több kommandós marad ott holtan és kevesebb terrorista is hal meg.
2011. aug. 4. 13:54
 13/25 anonim ***** válasza:
12%
1x volt a spektrumon a 4 leghatékonyabb hadseregről egy film, az usa csak a harmadik volt, az első a brit hadsereg, bár ők harmad annyian vannak, mint az amcsik, de sokkal felkészültebbek, aztán ha jól emlékszem a francia a második, a negyedik az olasz. Hogy milyen szempont szerint rangsoroltak azt nem tudom, de tény, az amcsik nem a legerősebbek. Az amcsik csak az ufók ellen tudnak győzni...
2011. aug. 4. 19:08
 14/25 anonim ***** válasza:
25%
Hát szerintem az orosz hadsereg az veri a britet és az amcsit is, mind kiképzésben, mind technikában, mind létszámban keményebbek és erősebbek.
2011. aug. 4. 19:13
 15/25 anonim ***** válasza:
26%
Én is néztem egy dokumentumfilmet, különböző ország hadseregeiről a kiképzés szempontjából. És az első helyen valóban a ruszkik vannak, második helyen a franciák, harmadik az izraeliek, negyedik a britek, ötödikek az amcsik és az új-zélandiak, hatodikok a németek.
2011. aug. 4. 19:18
 16/25 anonim ***** válasza:
51%
fogadjunk, hogy a hetedikek lettek volna a magyarok :)
2011. aug. 4. 19:43
 17/25 anonim ***** válasza:
36%
Én is ezt akartam kérdezni hogy a Bercsényi zászlóalj hol van a listán?
2011. aug. 5. 10:55
 18/25 A kérdező kommentje:
és ti ezeket honnan veszitek h az amcsi kiképzés és a katonák nem kemények mii??nem a tv-ből ugye?
2011. aug. 5. 16:19
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Én nem értek hozzá ugyan csak tippelek,hogy a hatékony kiképzéshez temérdek pénz és kíméletlen fegyelem kell és ez utóbbit ugye büntetéssel érik el.Az amcsi katonát ha durván megfenyítik már hívja is az injury lawer-t és feljelenti a hadsereget ,míg valszeg egy orosz specnazosnál nincs ilyen opció különben már menne is Szibériába.De ez csak tipp,lehet naiv vagyok.
2011. aug. 5. 22:11
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

Osszehasonlithatatlan.

Es az arabok kepezetlenul retteto kemeny nepseg, es ha kikepzest kap, akkor szinte legyozhetetlen.

2011. aug. 8. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!