Mil Mi-28 Havoc VS AH-64 Apache?
Mi-28!
Azért, mert az oroszoknak nincs akkora reklámjuk, még semmivel se rosszabbak a haderőt tekintve, mint az Egyesült Államok.
Hidd el és bízz benne, hogy soha sem kell megtapasztalnunk!
köszi a válaszokat :)
Én mindkettőt egyformán bírom, öpácsit láttam már élőben repülni, elképesztő volt :) Mindkettőnek itt feszít a szobámban a posztere és a modellje is :)
Várok még válaszokat, úgyhogy írhattok még :)
Azért azt ne felejtsük már el, hogy az orosz gép még most kezd hadrendbe állni. Azt majd az idő dönti el, hogy mennyire állja meg a helyét egy háborúban. Az Apache már eleget bizonyított. Lehet szeretni vagy nem szeretni az Usát, jelenleg ez a világ legjobb csata helikoptere.
Ez persze nem jelenti azt, hogy idővel a Mi-28 nem lesz jobb. De egyelőre az még egy kiforratlan konstrukció tele potenciális konstrukciós hibákkal. Amúgy szerintem is nagyon durván néz ki.
Én mondjuk a Ka-50-et szerettem volna sorozatban látni, de ez se rossz.
A legdurvábban kinéző heli a mi-28, az biztos. Van egy "helikopterek" című könyvem, abban láttam meg először kb 7-8 évesen és már akkor rácsoldálkoztam, hogy mennyire tekintélyt parancsoló kívülről.
A KA-50 is nagyon bejövős.
Itt egy jó kis videó róla:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!