Most ez komoly? Miért kell lebeszélni őket?
16:19
Az iskola meg azért van, hogy megtanulj például helyesen írni. Miért pont egy agyilag nulla akarja kioktatni a jónépet? Szeretek a gép előtt ülni. Az, hogy ebből milyen hátrányom származik (pl. nem kint vagyok) az nem tartozik rád. Ilyen vagyok, szeretek egyedül lenni, kész. A szemem azóta se romlott semmit.
Előnyei:
-megtanultam angolul.
-geoinformatikus leszek (fölrmérő mérnökön belül).
-sok dolgot az internet által tudtam meg, tanultam meg.
-még excelben is tudok neked írni egy komplett interaktív programot. (habár erre felvágni csak az olyan tanulatlan barmoknak lehet, mint te)
-a mai világban a számítástechnika eléggé fontos szerepet játszik, ezért jobb, ha ismered.
-ez hozzád kötődik, mivel még a helyesírásodon is javít az internet.
-sok nagyon jó barátomat (és volt olyan barátnőm is) akit interneten keresztül ismertem meg. Szánalmas, vagy nem, de mégis vannak, és ez a lényeg. "A cél szentesíti az eszközt", de az eszköz se a pokolból jött.
Ezen kívül (bár tudom, olvasás fúj) jobb lenne, ha visszaolvasnád az eddigi hozzászólásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!