Hogy néz ki a szabályos stokizás?
Már több ember mutatta, csak az a baj, hogy mindegyik másképp és mindegyiknek az a meggyőződése, hogy úgy a jó...
Nekem többnyire így mutatták, ahogy a képen van:
(Utólag is elnézést, tudom, hogy borzalmasan lett stokizva, nem én voltam az elkövető.:))
A kérdésem az lenne, hogy hogy vannak szépen sorrendben a ruhadarabok???
Gondolom ez mindig változik, ami biztos hogy nem lóghat le a stokiról (tehát ez már nem jó) és nem lehet magasabb egy gyufásdoboznál.
Egyébként meg, nadrág, felső- és alsóing.
mindenhol mások voltak a szabályok.
azonban nem értem, miért kérdezed. talán minden este így akarod lerakni a ruhádat?
tudod, h ez a stokizás az újoncok megtörésének az egyik eszköze volt? egyáltalán nem valami romantikus, jópofa dolog, hanem egy felesleges marhaság, amivel szivatni lehetett a szerencsétlen bevonultatott fiatalokat.
Azt tudom, hogy borzalmasan van megcsinálva az a stoki (lelóg, stb.), de igazából a fő kérdés az, hogy hogy vannak sorrendben a ruhadarabok, meg a bocskai, a kanálgép és a derékszíj elhelyezve.
Amúgy nagyon jól tudom mire (volt) való a stokizás, "nem valami romantikus, jópofa dolognak" találom...
Köszönöm szépen a válaszokat!!!
"tudod, h ez a stokizás az újoncok megtörésének az egyik eszköze volt?"
Nem volt. Ezt a teljes szolgálati idő alkalmazni kellett. ÖREGEKNEK IS!
Mifelénk az öregeknek szekrényük volt, vállfával. :)
Ezt a stokizást meg jobb elfelejteni. A kérdező is mit kéreget itt elnézést???
Hülye ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!