Úgy olvastam, hogy tervezik az AK-k modernizációját. Ebből alakul már valami?
Úgy olvastam, hogy tervezik az AK-k modernizációját. Ebből alakul már valami?
http://www.youtube.com/watch?v=V3g48zQfVaE
Valóban TERVEZIK, - lesz is belőle valami 3750-re, (ahogy a fejeseket ismerem).
Egy millió forint egyetlen fegyvernek a modernizációja, - amiből isten tudja hány, korszerű fegyvert lehet vásárolni újonnan, - de még el kell azt is dönteniük a fejeseknek, hogy melyik csatornákat kell megnyitniuk ahhoz, hogy a milliárdokat legálisnak látszó módon varázsolják a saját zsebeikbe.
Ehhez viszont sok idő kell.
Akiknek kétségei támadnának az általam leírottakban, azoknak említem meg, hogy KATONAI (!) RUHÁZATI (!) ELLÁTÓPONTOKON (!) nem lehet ÁTLAGOS (!) TERMETŰ (!) katonákra, ALAPVETŐ (!) ruházati cikkeket kapni - évek óta, - nemhogy rendszeresen megújítani, frissíteni a már viseltes ruházatot.
Esővédő: Van, - három méter magas emberre...
Bakancs: Nincs.
Terepszínű, négynyomásos gyakorló: Nincs.
Zárt félcipő: Nincs, - vagy az aktuális kenu világbajnokságon lehet benne indulni...
Tépőzáras rendfokozati jelzés: Nincs.
Felvarrható névtábla: Hónapokig készül platinaárban, - és még azt is sokszor elrontják az "alfanabéták", (akik méltóztatnak elkészíteni.
Állományjelző: Számomra nincs - ÉVEK ÓTA.
VAN éves ruházati juttatás, - amiből "öntöttvas Mki egeret" lehet vásárolni az említett helyeken, - mert minden sz@rt árulnak szerencsétlen ruházati eladók - kínjukban, - csak egyenruhát nem.
Másik alternatíva, hogy kicsi, masszív hajókat hajtogat ezekből az ember és leeregeti egy arra alkalmas patakocskán - gyönyörködve az elmúlásban...
Riadólánc van kiépítve, amelyen a katonák egymást értesítik: "Te! Igyekezzél, - Szolnokon most lehet kapni téli kesztyűt!"
Na, - ez a szint - 2011-ben, Dr. Hende Csaba Honvédelmi Miniszter Úr "műhelyében" - szemben azzal, hogy Ő bármerre jár az országban, seperc alatt előkerül rá a passzentos esővédő...
De ha én kiállok sorakozni abban, amim jelenleg van, a fél világ rajtam röhög, - mert úgy nézek ki, mint akit most szalajtottak az őrültek házából.
No comment!
olvasd el még egyszer a kérdésedet.
egy már több százezer példányban legyártott fegyverről van szó.
most szerinted az utolsó darabig visszaküldik a gyárba módosításra, vagy pedig megveszik a legújabb kifutó, több generációval jobb és olcsóbb fegyvereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!