Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Amerikai tengerészgyalogságnál...

Amerikai tengerészgyalogságnál kizáró ok a tetoválás?

Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 10:57
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
2011. jún. 22. 09:53
 12/17 anonim ***** válasza:
57%

Kötelezőnek nem lehet kötelező,vagy hivatalosan nem kell, de olyanról még nem hallottál, hogy hogy a szakaszból 16 embernek olyan, de vannak 2-en akiknek nem és emiatt állandóan cikizik őket vagy görbe szemmel néznek rájuk ?

Az USA Izrael szövetségese, erős az izraeli lobby az USA-ban, és a eléggé divat is ott ez. A GI Joe-k

gyakran mennek sivatagi bevetésre, ahol gyakran nem tudnak mosakodni, ezért javasolják vagy várják el kimondatlanul ezt.

Szerintem valamilyen illetékestől kellene megkérdezned bizalmasan.

2011. jún. 22. 11:08
 13/17 anonim ***** válasza:
83%

Komolyan ezek a zsidófóbok egyre lököttebbek.

Jönnek a végtelenül unalmas szabadkőműves-zsidó-USA-nemzetközi tőke-Trianon-párthus-szittya összeesküvés dumájukkal,megmagyarázzák,hogy a hóember igazából nagyon várja a tavaszt. A tengerészgyalogosoknak kell metélés,mert nem tudnak mosakodni a sivatagban.Persze az amerikai hadsereg annyira elmaradott,hogy egy tábori mosdója sincs,miközben bőségesebb az ételválasztékuk,mint nálunk egy szállodában.A mi elitrendőreink nem kapnak olyan ellátást-ellátmányt,mint ők akik szolgálnak.Mondjuk ha nem tud mosakodni,hogy látja meg az a 16 a másik kettőét.Meg az izraeli lobbi miatt kell a körülmetélés?A következő az lesz,hogy viselj kipát meg pajeszt.Görbe szemmel hogy lehet nézni?Mert ferde szemmel nézésről már hallottam.Az amerikai tengerészgyalogosok javarésze leéli úgy a szolgálati idejét,hogy még éles bevetésen sem volt.Ahogy általában minden hadsereg.Otthon őrzik a laktanyát,irodai munka,raktár,hátország,stb.Meghalt 1000 katona Irakban?S mellette ez idő alatt tízezrek vakarták a töküket.A magyar Honvédség sem arról híres,hogy meghalnak Afganisztánban,még ha 3 halottunk már van.A katonák bevonulnak,bohóckodnak,40 évesen leszerelnek.A valóság már rég nem aa Piszkos tizenkettő filmekről szól.Nagyon fasza bölcs döntés:rövid szolgálati idő,rendes ellátmány,magas életszínvonal,biztos jövedelem és nyugdíj,megbecsülés.Hol kap ma ilyet itthon mondjuk egy honvéd vagy egy tűzoltó?

2011. jún. 22. 23:36
 14/17 anonim válasza:
Ismerősöm egy amcsi tengerészgyalogoshoz akart hozzámenni. (Amcsi követséget magyarban ők "őrzik".) Nem engedték nekik a házasságot. Pedig jött a gyerek. És a csaj nem a zöld kártyára hajtott, mert el van látva lóvéval rendesen. Ennyi ami negatív. Ami viszont elgondolkodtatott: a srác állítólag leérettségizett, és szinte muszájból állt be katonának, mert ugyebár az érettségi az nem szakma. És 5 évig eladtad magad, azt csinálod amit ők mondanak, odamész ahova küldenek, stb. Nem csak f....verés, rá is fázhatsz, és akkor Afrika. A feleséged/férjed meg gondolod hogy nem ... félre, ha félévente találkoztok? 5 évig. De jól is járhatsz, és akkor az lesz, amit az előző kommentben írnak. Lutri. Gondold át. A körülmetélés meg eü-szempontból nem egy rossz dolog.
2011. jún. 23. 11:22
 15/17 anonim ***** válasza:
8%

kishaver!Mit akarsz te ott csinálni?? Katonáskodni????Még a toborzó iroda ajtajában seggbe rúgnának.Bírom az ilyen "acélembereket" Aztán 100méter futás után összeroskadnak.

Az meg külön hányinger keltő,hogy egy idegen (amerikai és zsidó) érdekekért harcoljon egy magyar srác

2011. jún. 23. 20:01
 16/17 anonim ***** válasza:
szerintem rég elmúlt már az az idő mikor valaki hazafiságból ment katonának. ma szerintem a katonaság 1%-át sem teszik ki ezek az emberek. de miért baj ez? miért kéne valakinek úgy katonának menni, hogy "én bizony lelövetem magam a hazámért ha úgy hozza a sors" nem értem meg.
2011. júl. 8. 15:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem eddig se ment senki hazafiasságból ez a szokásos álszent duma... De hát ezt kell mondani meg ha elmész katonának azt kell mondani, hogy hazafiasságból, hogy tiszteljenek esetleg felnézzenek rád ennyi...
2013. júl. 17. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!