Hogyan lenne esélyünk vissza szerezni a Trianonban elcsatolt területeket (vagy legalább egy részüket)?
Figyelt kérdés
Nyilván van olyan út, ami a területeink visszacsatolódásához vezetne.
Esetleg hogyan, milyen úton tudnánk Magyarország részére területeket szerezni?
2011. jún. 17. 13:58
31/41 anonim válasza:
A kérdésedre már válaszoltunk, kedves kérdező. Akkor elárulnád, mi a problémád? És pláne mi ez a fenkölt, lekezelő hangnem?
32/41 anonim válasza:
Ilyen sok szöveget már fárasztó neki elolvasni. :-)
Sajnos manapság egyre elterjedtebb, hogy az emberek már könyveket sem olvasnak, csak maximum azok kivonatát a szükséges vizsgákhoz. :-(
33/41 anonim válasza:
Azért bocsánatot kérek, hogy ennyire terjengős voltam, de a hangnemet akkor is kikérem magamnak. Amúgy, ha megnézed, a hozzászólásom szövegének jó része idézet korábbi hozzászólásokból, amire reagáltam.
Amúgy én nagyon szeretek könyvet olvasni. Most vagyok 22, de már vagy 10-12 éve minden este, ha épp nem vagyok túl fáradt, vagy nem kell éjszakába nyúlóan tanulnom, olvasok pár fejezetet egy jó regényből.
34/41 anonim válasza:
Magyar Köztársaságnak ilyes fajta követelései nincsenek, csak a Magyar Királyságnak vannak. A köztársaság lemondott a határon túli magyarokról... Először is MK-nak kéne lennünk, és 100 éven át nyalni a franciák és a britek seggét, meg összeugrasztani őket a románokkal, szlovákokkal, szerbekkel. Egy szóval: Lehetetlen.
35/41 anonim válasza:
ugy, hogy az elcsatolt terülteken lejátszuk jó hangosan és megállás nélkül Fluor,Sp,VV Zsófi, MM és Justin Bieber számait. addig csináljuk ezt amig meg nem adják magukat
36/41 anonim válasza:
Aki nem érzi magát magyarnak vagy szereti szidnia maga népét az minek van ebben az országban ?
37/41 anonim válasza:
Nekem nem is kellenek azok a területek. Boldog vagyok így. Nekem ott nem élnek se rokonaim, se ismerőseim, az én adómat ne erre költsék, inkább a jelenlegi országot fejlesszék.
38/41 anonim válasza:
Kedves kérdező! Minek kellene visszaszerezni? Elvesztettük és kész! Szomorú és igazságtalan, de ez van, nem lehet mit tenni! Ilyen alapon minden ország kapja vissza azokat a területeket, amiket háború során elveszített? El kellene már felejteni a múltat. A jelennel kellene foglalkozni. Kíváncsi lennék ha nem lett volna ez a Trianon, most min keseregnének a magyarok?!
39/41 anonim válasza:
Hát akkor az lenne a baj, hogy sok a kissebbségünk, és erdélynek meg mi nem adnánk autonómiát, pedig kérné.
40/41 anonim válasza:
Csakis összefogással!Azzal minden lehetséges!Lásd a zsidókat és lásd az albánokat mit elértek koszovón!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!