Vadászpilótának könnyű bekerülni?
Pilóta szeretnék lenni igazából,de kipróbálnám magamat vadászpilóta ként is a RAF-ban.
Többek között azért,hogy legyenek replüt óráim.Mi kell ahoz,hogy vadászpilóta lehessek?
Előre is köszsönöm!
:D nos miután elolvastam most a cikket, és gondolom te is megteszed, egyértelműen kijelenthetem , hogy NEM :D NEM könnyű , sőt, kb majdnem hogy lehetetlen. :D
najó , nem lehetetlen , de azért ... majdnem az :D
Köszönöm az eddigi válaszokat,de még válaszolhattok,akinek van ismerőse,és mesélt neki,kérem írjon.
A legfőbb célom az,hogy egyszer a British Airways-nél lehessek pilóta,de ehez kell egy bizony repült óraszám,amit nagyon nehéz,és drága megszerezni,és a vadászpilótáknak ha jól tudom,ezt az állam támogatja.Én sem kakilom a pénzt,ezért így tudnék könnyíteni a dolgom.Meg aztán nagy élmény lehet egy Eurofightert vezetni :)
Ez nem úgy megy,hogy kipróbálom magam vadászpilótaként is,csak úgy mert olyan szuper lehet,és igazándiból utasszállító repülőgép pilóta szeretnék lenni,de vadászpilóta "végzettséggel",mert azt az állam támogatja,a polgári pilóta képzést meg nem.
Ehhez nagyon nagy elhivatottság kell,nagyon sok máson kívül is,amikről olvashattál a fenti linken is.Egyébként csodálom,hogy nem lepődtél meg azon,hogy milyen magasak a követelmények,és hogy ennyire egészségesnek érzed magad hozzá.:D
én is vadászpilóta akarok lenni.
akkor repülhetnénk párba! meg ilyenek! :D
Ha háború lesz, akkor úgyis több pilóta kell majd!
üdv.
Pilótának állni egyszerűen nagyon nagyon nagyon nehéz ,mivel alig van gépünk .Van ez a cirka 10-15 db grippen rendesen még felgyorsulni sem tudnak vele mert olyan kicsi a légtér . Amugyis pilótának egyetemi végzetség kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!