Ki mit jelölt meg a Kinizsin és szerintetek a 240-ből mennyien peregtek ki?
Szia! Ha igaz, hogy Kecskemétre a 941ből 250 jutott tovább, akkor sem biztos, hogy aki Szentendrén továbbjutott, be is hívták Kecskemétre. Nálunk nem estek ki sokan, talán 1-2 ember. Én lokátorműszerész leszek.
Évnyitón találkozunk, minden jót!
Azért tettem fel ezt a kérést ,mert képet akartam kapni arról ,hogy amit én megjelöltem szakirányt (parancsnoki ágazati elektronikus hadviselés) arra menyien jelentkeztek milyen nehéz a bejutás ,mert lehet ,hogy 100 at vesznek fel de a sorrend a megjelölt ágazatonként van jelölve . Mondjuk az enyémre 20 embert vesznek fel és mondjuk a 240 ből csak 30-40 ember jelöltem meg de mondjuk Kecskeméten ki esne 10 és a pontjaik is kisebbek lennének mint nekem akkor van esélyem bár ez példaként mondtam.
Én amikor felhívtam őket azt mondták ,hogy a középmezőnybe vagyok a pontjaim alapján és nekem 58 pontom van ,igaz azt se tudtam ,hogy a Kecskeméti eredmény csak az alkalmassági miatt számít és sajnálom ,hogy az ottani fizikaim nem nézik pedig a szentendrei 50%-os teljesítményemhez képest klasszisokkal jobb volt.
Szeretném továbbá azt is tudni mennyien és hová jelentkeztek és milyen pontjaik voltak ,mert így én is megnyugtathatom magam és mások is megnyugodhatnak. És ha esetleg nem vennének fel tudni szeretném ,hogy mennyi esélyem volt.
nem nézik, hogy melyik ágazatra jelentkeztek. tehát, ha 100-an megjelölik a ehc-t, de pont ennek a 100 embernek lesz a legjobb a felvételije, le se szarják, hogy a 100 ember mind ugyan azt az ágazatot jelölte be. majd félévkor, amikor megint választani kell szakirányt, pl a 40 leggyengébben teljesítőnek nem lesz választási lehetősége, hiába akart ehc-s lenni végül lérakos lesz. szóval nem készpénz, amit beírtál szakiránynak, első a honvédség érdeke. amikor én végeztem, nem kevesen lettek lérakosok akaratuk ellenére...
aztán az is igaz, hogy aki lérakosként végzett, az is elmehet raktárosnak, meg lövésznek. a gond inkább akkor van, ha olyasmit akarsz csinálni a saját végzettséged helyett, amihez "szaktudás" kell... pl lérakot végeztél, tökre vágod a Mistral-t, akkor viszont kétlem, hogy ehc-ban olyan pro legyél, mint aki eleve azt tanulta...
nem tudom, mennyire érthető így...
Végül is ez így nekem is logikusabb.
Ha középmezőnyben vagyok az előzetes rangsorban szerintetek mennyi az esélyem?
M
ert nagyon sok múlik azon hogy mennyien peregnek ki Kecskeméten előlem és így nem állok olyan biztos helyen. Mondjuk tegyük fel 120-dik vagyok akkor minimum 20 embernek ki kéne esni előlem. én azt hallotam ,hogy eltalába a fele kiesik Kecskeméten ,de ezzel szemben azt olvastam ezen az oldalon ,hogy nagyon sok embernek sikerült Kecskemét. Jó lenne ha látnék valami statisztikai adatot hozzá mert nem igazán tudom mennyi az esélyem. Mondjuk előbb vagy utóbb csak kiderül ,ha megjön az értesítő. Megjelöltem a tisztit is remélem az sikerül bár örülnék ha mindkettő meg lenne.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!