Mi történne egy hatástalanított fegyverrel ha beleraknék hatástalanított töltényt?
Figyelt kérdés
Úgy értem pl: Mosin Nagant-ba beleraknék hatástalanított töltényt akkor beleragadna vagy mi történne?2011. máj. 28. 01:25
11/18 anonim válasza:
Nem lövi ki, hát hogy tudná csak "gyengén" kilőni a lövedéket? Nézz utána a működési elvének és megérted.
A felhúzod, elcsettinted, olyan mintha nem töltenéd be és csak üresen húznád meg az elsütő billentyűt. Adja azt a jellegzetes hangot, de nem csap rá az ütőszeg.
12/18 A kérdező kommentje:
és ha mondjuk elcsentittem az visszarúg a válnak? és hangos a elcsentintés? mert akarok majd venni egy hatástalanitott puskát azért kérdem
2011. máj. 30. 15:21
13/18 anonim válasza:
jézusom, te ne vegyél fegyvert a kezedbe! hogy rúgna már vissza? A visszarúgás a vegyver csövében áramló gázok visszatolódása, ugyanaz az erő, ami a lövedéket előre hajtja, csak ellentétes vektorral!!! (és gyengébb, mert a lövedék mellett távozik az erő egy része, és természetesen utána is megy bőven!)
14/18 anonim válasza:
előző vok: az elcsettintés egy olyan hang, mint mikor ráütsz egy szögre kalapáccsal. (nem pont olyan, kicsit jellegzetesebb)
15/18 anonim válasza:
Most ne sértődj meg, meg nem bántó szándékkal kérdezem. De minek neked hatástalanított fegyver, ha ennyire alapszinten sem értesz (mondhatni semmit) a fegyverekhez? Tudom semmi közöm hozzá csak érdekelne.
16/18 A kérdező kommentje:
Mert szeretem a fegyvereket, de nem szakszerűen értek hozzá, ismerem pl sok fegyvert stb ha ezt akartad volna hallani.
2011. máj. 30. 16:51
17/18 anonim válasza:
Az a "sok" fegyver az nem sok amit a Call of Duty-ból ismersz, nem akarlak kiábrándítani. Aki szereti a fegyvereket, az szerintem tisztában van a működési elvükkel is. Persze semmi közöm, hogy mit veszel, csak érdekelt, de így már nagyjából képben vagyok. Köszönöm a válaszod.
18/18 A kérdező kommentje:
Nem játszok sok call of duty-t de mindegy.De szívesen ha kielégitettelek.
2011. máj. 30. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!