Red-dot használati utasítás?
Figyelt kérdés
A minap vettem egy ilyen red-dot -ot [link]
Hiába kapcsolom be a piros pöty nem jelenik meg
vélemények ?
2011. máj. 25. 15:11
1/4 anonim válasza:
Ennyiért felesleges elvárni tőle, hogy világítson, napfényben amúgy se látnád.. Máskor vegyél vmi használhatót.
2/4 anonim válasza:
Hát egy részt ezek a "red-dot-ok" szerintem semmire nem jók, más részt, ha jó akarsz lenni, red-dot nélkül is menni fog a lövészet!
3/4 A kérdező kommentje:
Első kommentelő látom velem együtt te sem értesz a red-dot-ok hoz
Miért ne világítani világosban ? :) ez nem lézercélzó, egy piros pötty jelenik meg az övegcsőben de ez nem távozik az üveglencsén keresztül egyébként lemerült az elem ennyi volt a nagy baja
2011. máj. 25. 19:53
4/4 anonim válasza:
Tudom, mi az a reddot okostóni, airsoftozom régóta. Ezzel az 1000 ft-os csodával meg legfeljebb kiröhögnek játékon, de jobban nem fogsz vele célozni, az tuti. Persze, ha csak arra kell, hogy a hátsókertben lövöldözzél a macskákra, akkor arra ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!