Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek lehetséges?

Monsterpakk kérdése:

Szerintetek lehetséges?

Figyelt kérdés

Szeretnék bekerülni a Honvédséghez de van 2 problémám

1. azt olvastam hogy csak kizárólag Magyar állampolgárgént teljesíthetek szolgálatot, nos én kettősállampolgár vagyok,

Magyar-Román kint születtem de letelepedtünk és megkaptuk a Magyar Állampolgárságot, azt hallottam hogy ha lemondom az ottani állampolgárságot akkor lehet esélyem.

2. Vérnyomásommal kissé gond van, napi egy névszerint Talliton 12.5 mg os tabit kell szedjek, de nem akadályoz semmiben sem, rendszeresen sportolok, erőemelés, testépítés. köszi a válaszokat!

2011. máj. 7. 14:21
 1/2 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem lehetséges. De pontos választ a hadsereg toborzó irodái tudnak adni. Nem tudom, jelenleg merre laksz, de akár interneten is megtalálhatod a hozzád legközelebbi toborzó irodát, ott megválaszolják az összes kérdésedet.

Pedro

2011. máj. 7. 14:52
 2/2 A kérdező kommentje:
értékelem a gyors választ, köszönöm további szép napot!
2011. máj. 7. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!