Toborzás lesz katonasághoz és az érdekelne hogy mi a felvételi követelmény stb.?
Ne legyél már papír zacskó!!!
Mit kell félni a fekvőtámasztól???
Engem a kutyám megharapot 8 éves koromban.A jobb kezemen szét tépte az izmokat és azt monták,hogy a jobb kezek az mindig egy kis vékény kar lesz.Én ebbe nem törödtem bele.16 évesen határoztam el,hogy majd katona leszek és azóta mindig nyomom azt ami kell majd a felvételin.Most még csak 17 vagyok szóval nekem még messze van a katonaság,de csak megsugom,hogy1 évvel ezelött 2 fekvötámasz után össze estem egyszerűen nem bírta akarom.Ma ott tartok,hogy akár 100 fekvőt is megcsinálok a nélkül,hogy nyögnék 110 után már piros a fejem 120 fölé még nem mentem,de ma is le nyomok 110 és holnap is és azután is és majd sikerülni fog 120 fölé menni.
A lényeg az,hogy meg tudod csinálni csak Hit,Erő és akarat kell hozzá nem pedig nyavalygás.Minden nap edzeni kell és meg fogod tudni csinálni.
Légy 40 és 185 kg közötti
100 métert 2 perc alatt lefutni
-20 és -30 dioptria közötti szemüveg
56nál több allergiád ne legyen
Érd be napi 5szöri ételel
Bírj el 3kg súlyt
8 álltalános
Légy 16 és 90 év közötti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!