Hiroshima az első atombomba! Meg fizetett érte valaki (k) hogy annyi embert öltek meg? Emberek miért hagyjuk ezt?
1945 augusztus 6-án reggel az USA atombombát dobott Hiroshimára (majd három nappal később Nagaszakira), új, komor fejezetet nyitva ezzel a háborúnak, az emberi agresszió szomorú történetében.
Az Amerikai Egyesült Államok különös világrekordot állított fel: a történelem folyamán senkinek és semminek sem sikerült ilyen rövid idő alatt ennyi embert megsemmisítenie. Még a természeti katasztrófák sem tudtak a másodperc tört része alatt tízezreket elpusztítani.
"az USA most "megtámadta" Libiát"
Te nézel TV-t? Az ENSZ határozta el hogy megsegítik a diktátor ellen fellépő líbiaiakat, nem?
Ugyanaz felelt az ott meghaltakért, aki a II vh-ban meghalt magyarokért... Ilyen kérdéssel nem sok értelme van foglalkozni, mert igaz hogy csúnya dolog megölni a másik embert, de háború volt. Az meg a hagyományos felállás szerint arról szól, hogy az egyik küzdő félnek a másik kárára túl kell élnie.
Egyébként én csodálom a kamikazék elszántságát. Nem képezték ki őket leszállásra, de ettől függetlenül sokan - akik alatt meghibásodott a gép - leszálltak, visszamentek a reptérre és beültek a következő masinába hogy újra elinduljanak.
Nem azért , de 66 éve történt te meg itt lázadozol, hogy miért hagyjuk ezt? Csak nem egy japán 2. világháborús veterán vagy, aki Kumuluku szigetén még mindig azt hiszi tart a háború?:)
Vagy pedig most tanultad az iskolában és azt hiszed ez az emberiség legroszabb tette. Hát akkor rágd át magad még kétszer a történelmen.Az ember ölt,öl és ölni is fog,semmilyen szabály,elv,lelkiismeret vagy emberiesség nem fogja ezt megváltoztatni.
"Egyébként én csodálom a kamikazék elszántságát."
Az arab terroristák elszántságát is csodálod?
"Nézd... végülis magyar*** származású tudósok is voltak a kutatócsoportban, akik végülis megalkották..."
***zsidó
23:24
Én meg katolikus vagyok, na oszt' mi van akkor? Ha emiatt nem vagyok magyar, akkor hát nem vagyok az.
Mindemellett én úgy tudom, hogy már az első bomba után fel akarta adni Japán. A második teljesen felesleges volt, színtiszta népirtás.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:24
Magyar -> nép
Zsidó -> vallás
A kettő (sajnos) nem zárja ki egymást. Ha rosszat tesz, akkor a magyarságát kell nézni, ha jót (?) akkor a zsidóságát. A tapasztalatok szerint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!