Most februárban kell újra csinálnom a fizikait a Petőfi laktanyában. Ugyan az lesz a "menetrend"?
Figyelt kérdés
De csak a fizikait, ugyanúgy reggel 8ra kell megérkeznem, de lesz e valamifelé vizsgálat előtte (gondolok itt vérnyomásmérésre, esetleg laborra), enni lehet e majd előtte, esetleg kávét lehet e előtte inni? Bár őszintén nemtudom mennyit kell majd ott várnom mert először mindig az orvosi részét végzik el és csak utánna következik a fizikai része.Esetleg valaki aki szintén ugyan ilyen helyzetben van ?2011. jan. 31. 15:03
1/5 anonim válasza:
Nekem is most kell mennem februárban fizikait ismételni.Én úgy tudom,hogy CSAK a fizikai van.Odamész,fekvő,felülés,futás és irány haza....
2/5 vzs válasza:
odamész, belgyógyászat, vérnyomásmérés, utána fizikai...
ma voltam! :)
3/5 A kérdező kommentje:
Sejtettem hogy valami mérés azér csak lesz hogy ellenőzizzék hogy nemakarok e 1000/2000es vérnyomással futni stb :)
Belgyógyászaton mit néznek - voltam már de nememlékszem most rá.
2011. jan. 31. 16:28
4/5 vzs válasza:
ott mérték a vérnyomást, meg meghallgatott a doki
5/5 anonim válasza:
Első vagyok.Akkor elnézést a téves infoért!És kösz vzs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!