Mennyi az esélye hogy lelőnek egy katonát Afganisztánban?
Figyelt kérdés
És megesik az olyan hogy akár 3 hónapig vagy tovább nem kell fegyvert használni némely támaszponton?2011. jan. 22. 15:39
3/10 anonim válasza:
Konkrétan elenyésző. Naponta többen halnak meg itthon autóbalesetben mint ott havonta. Szóval kevés :D
4/10 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat!
2011. jan. 22. 16:05
6/10 anonim válasza:
"És megesik az olyan hogy akár 3 hónapig vagy tovább nem kell fegyvert használni némely támaszponton?"
Ilyen nem esik meg, én pl még a diót is azzal törtem.
7/10 anonim válasza:
>Naponta többen halnak meg itthon autóbalesetben mint ott havonta. Szóval kevés :D
De többen is vezetnek autót, mint ahányan katonáskodnak afganisztánban.
8/10 anonim válasza:
De ott sincs nagyobb esély a lelövésedre mint máshol.
9/10 A kérdező kommentje:
ööö
egy mesterlövésznél vagy egy rohamkatonánál nagyobb az esély a halálra?
jó tudom hogy mestrelövészek nincsennek annyian meg messzebb is vannak az ellenségtől, de sokan mondják hogy a mesterlövészeket gyakrabban agyonlövik ha megtalálják, míg egy rohamkatonát lehet hogy csak fogságbaejtik
2011. jan. 22. 17:40
10/10 anonim válasza:
Nem túl valószínű.
A veszteségek legnagyobb részét az útmenti bombák illetve az RPG gránátok okozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!