Bővítik 2011-ben a szerződéses katonák létszámát?
Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 21:11
1/13 splash válasza:
Remélem igen, mert én is szeretnék bekerülni ugyanis tavaly augusztusban megfeleltem az alkalmasságin de még nem sok hír van a honvédség felől.Remélem tavaszig sikerül! Te is szeretnél bekerülni? Milyen papírjaid vannak?
2/13 anonim válasza:
Te még jól állsz.Én 2009 novemberében feleltem meg.Most novemberben jött a telefon, hogy csinálhatom újra az egészet mert lejárt az alkalmasságim.Most várom az új időpontot.
3/13 anonim válasza:
Nemrég olvastam hogy 2010-ben hétszer volt bevonulás szerződéseseknek alapkiképzésre legutoljára novemberben ez kb 700 fő volt! Ti hogy hogy kimaradtatok?
4/13 A kérdező kommentje:
Én majd csak most akarok jelentekzni. :S
2011. jan. 4. 17:32
5/13 anonim válasza:
Én tavaly augusztusban voltam felvételizni,de azóta nem jeleztek vissza semmit.Igaz csak egy érettségim és egy középfokú angol nyelvvizsgám van.... Így nincs sok esélyem.
6/13 anonim válasza:
Szerintetek milyen végzettség az előny? Szerintem az érettségi az tök rendben van! Nem tudom mi alapján válogatnak úgyis ott fogsz megtanulni mindent tök mindegy hogy milyen végzettsége van az embernek!
7/13 A kérdező kommentje:
Az egyik ismerősömet pár hónap alatt már behívták kiképzésre, pedig csak 8 osztálya volt. Szerintem attól is függ hogy hova és minek jelentkeztek. Ti merre adtátok be?
2011. jan. 5. 19:48
8/13 anonim válasza:
Én az MH Támogató dandárhoz jelentkeznék nem tudom mennyi eséllyel szakmunkás végzettségem van meg egy vagyonőri és nem pesti vagyok! Ismerősöd hova jelentkezett és te hova szeretnél?
9/13 A kérdező kommentje:
Ismerősöm Hódmezővásárhelyre a Lövészdandárhor.
2011. jan. 6. 16:55
10/13 A kérdező kommentje:
És én is oda szeretnék, de nem tudom mekkora esélyem van, hogy felvegyenek. :S
2011. jan. 6. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!