Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Bővítik 2011-ben a szerződéses...

Bővítik 2011-ben a szerződéses katonák létszámát?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 21:11
1 2
 1/13 splash ***** válasza:
100%
Remélem igen, mert én is szeretnék bekerülni ugyanis tavaly augusztusban megfeleltem az alkalmasságin de még nem sok hír van a honvédség felől.Remélem tavaszig sikerül! Te is szeretnél bekerülni? Milyen papírjaid vannak?
2011. jan. 3. 21:40
 2/13 anonim ***** válasza:
Te még jól állsz.Én 2009 novemberében feleltem meg.Most novemberben jött a telefon, hogy csinálhatom újra az egészet mert lejárt az alkalmasságim.Most várom az új időpontot.
2011. jan. 4. 09:32
 3/13 anonim ***** válasza:
Nemrég olvastam hogy 2010-ben hétszer volt bevonulás szerződéseseknek alapkiképzésre legutoljára novemberben ez kb 700 fő volt! Ti hogy hogy kimaradtatok?
2011. jan. 4. 12:40
 4/13 A kérdező kommentje:
Én majd csak most akarok jelentekzni. :S
2011. jan. 4. 17:32
 5/13 anonim ***** válasza:
Én tavaly augusztusban voltam felvételizni,de azóta nem jeleztek vissza semmit.Igaz csak egy érettségim és egy középfokú angol nyelvvizsgám van.... Így nincs sok esélyem.
2011. jan. 5. 08:56
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintetek milyen végzettség az előny? Szerintem az érettségi az tök rendben van! Nem tudom mi alapján válogatnak úgyis ott fogsz megtanulni mindent tök mindegy hogy milyen végzettsége van az embernek!
2011. jan. 5. 11:52
 7/13 A kérdező kommentje:
Az egyik ismerősömet pár hónap alatt már behívták kiképzésre, pedig csak 8 osztálya volt. Szerintem attól is függ hogy hova és minek jelentkeztek. Ti merre adtátok be?
2011. jan. 5. 19:48
 8/13 anonim ***** válasza:
Én az MH Támogató dandárhoz jelentkeznék nem tudom mennyi eséllyel szakmunkás végzettségem van meg egy vagyonőri és nem pesti vagyok! Ismerősöd hova jelentkezett és te hova szeretnél?
2011. jan. 6. 10:53
 9/13 A kérdező kommentje:
Ismerősöm Hódmezővásárhelyre a Lövészdandárhor.
2011. jan. 6. 16:55
 10/13 A kérdező kommentje:
És én is oda szeretnék, de nem tudom mekkora esélyem van, hogy felvegyenek. :S
2011. jan. 6. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!