Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Milyen gyakori a Légióban a...

Milyen gyakori a Légióban a halálozás?

Figyelt kérdés
Ki szeretnék menni csak néha elbizonytalanodok, mert a szüleim a nagy kockázattal riogatnak. De hamar visszatér az önbizalmam, csak kíváncsi lennék, hogy milyen gyakran halnak meg bevetések közben.
2010. dec. 28. 23:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
43%

hat jot kacagtam enis bevallom.

Az elhalalozas nagyon keves.

a szazadost akit ellottek azt nem lelottek hanem egy kokolgep felrobban es aveget meghalt.

annak a gyereknek ameik a takaritast es az unatkozast irata van igaza. de ez toledis fugg mert ha egy f@szvero vagy akor unalmas de ha mozgekony akor valalsz ojan dolgokat amik nehezebbek de erdekesek, kikepzesek meg iesmi.

egydolgot aruljatok el, mi a fr@ncnak okoskodnak azok a legtobbet akiknek fogalmuk sincs a legiorol? olvasnak valamit a neten es ara alapoznak mindet.

2010. dec. 31. 16:20
 12/15 anonim ***** válasza:
67%

az elobbi vagyok

az ongyilkosag is keves

2010. dec. 31. 16:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Ja majd pont terád hallgatunk aki egy retardált félig agyhalott dyslexiás öregember nyelvtani tudásával rendelkezel:D

Tanulj meg írni előbb te csicska

Kérdésre válaszolva pedig, az idegenlégió egyébként is kis létszámú elit alakulat (6000 fő ha jól tudom), így emiatt is alacsony a halálozási arány, másrészt ugye a profi kiképzés.

Az itt bekövetkezett halálok szinte sosem tűzharcokban, hanem ilyen alantasan elhelyezett pokolgépek felrobbanása miatt következik be.

2011. jan. 2. 16:40
 14/15 anonim ***** válasza:

16:40 Nem jól tudod, mert majd 8000 ember szolgál.

Nem illik másokat lemondani a helyesirása miatt, lehet azért ir helytelenül, mert x éve kint szolgál és a nyelvtudása kissé megkopott.

Profi kiképzés? Nemtudom lehet Te is Lecső könyvét olvastad onnan a nagy tudás. Hát öreg gyenge próbálkozás volt inkább állj odébb, mert ez nem a te világod.

2011. jan. 2. 18:56
 15/15 anonim ***** válasza:
az elozo hejtelenul iro vagyok. nyugotan leszolhatsz nem sertodok meg, pontosabban nem erdekel, ha nem akarsz ne halgas ram bisztosan te szolgalsz ottan. kivancsi lennek hogy hogyan remekelnel az alapkikepzesen......
2011. jan. 21. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!