Valaki mondjon mát valamit a jelenlegi szerződéses katonaságról! Mi a helyzet?
A kiképzési eredményekre, parancsnoki értékelésre gondolok. Ezek befolyásolják a bosztást, minősítést. Persze a végzettség mellett. Ezek alapján alakul ki a beosztás, és a bértáblában a helyed. Felső fokú végzettséggel tiszt, középfokkal tisztes, tiszthelyettes, semmivel bokorugrók alakulnak.
Ennyi.
Vannak ismerőseim, én műveleti tartalékos vagyok, illetve januártól FBÖ objektumőr, váltásparancsnok (tart. örm)
Nézd! szerintem ilyen végzettséggel találnál magadnak "alkalmasabb" munkahelyet, hacsak nem ez életed álma, akkor egy cipőben evezünk!
A pénzzel kapcsolatban havi 100-120 e Ft-nál ne számíts többre, és akkor a kistársaid kinéznek, mert sokkal többet viszel haza, mint ők. 2 évenként kapsz egy csillagot, szakaszvezetői rendfokozatból át LEHET kerülni tiszthelyettesi állománykategóriába, de nem feltétlenül igaz, hogy mindenkinek sikerül is.
sok sikert!
ha kérdés maradt, jöhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!