Fegyveres testületeknél miért kell urológiai alkalmassági vizsgálat?
Figyelt kérdés
BV, katonaság ,rendőrség mind az alkalmasi vizsgálat része az urológiai vizsgálat ezt sosem értettem miértmárc. 25. 13:52
2/8 Mad Max2 

válasza:

Részletezd kérdező
Milyen konkrét vizsgálatokra gondolsz?
3/8 A kérdező kommentje:
2. urológiai
márc. 25. 17:56
4/8 anonim 

válasza:

Nagyjából minden szervrendszerre kiterjednek a vizsgálatok. A rejtett (tünetmentes) urológiai problémák elég súlyos szövődményeket, komplikációkat tudnak okozni ami ellehetetleníti a szolgálatteljesítést.
5/8 anonim 

válasza:

Honvédségnél speciel nincsen, legalább is nekem a 6 év alatt nem volt. Annyi van, hogy évi egyszer kb 3 másodpercre megnézik a libidót aztán ennyi.
6/8 Mad Max2 

válasza:

És mit néznek rajta?
Hogy elég nagy-e vagy megvan? Tényleg sose értettem mi az amit megnéz a doki egy férfi pöcsén???
7/8 anonim 

válasza:

#6 fitymaszűkület, herék állapota (pl. sérvgyanú). Nem az érdekli mekkora van és nem a "libidód" nézi meg, hanem hogy van-e szervi elváltozás.
8/8 A kérdező kommentje:
7. És fitymaszűkületet miért néznek?
márc. 26. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!