Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha a Tisza párt végre kormányr...

Ha a Tisza párt végre kormányra kerül visszaállítják a kötelező sorkatonai szolgálatot Ruszin Szendi Romolusz vezetésével?

Figyelt kérdés
tegnap 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Nem lenne reális. Egy profi, jól képzett állomány sokkal többet ér, mint az annak idején, a kiképzésnek nevezett sorkatonai szolgálat, ami inkább volt már egy bentlakásos kollégium, mint komoly alapkiképzés.
tegnap 15:39
 2/7 anonim ***** válasza:
23%
Oszt mibűl mikor a sorkatonaság beszüntetése óta eladtak és vagy elloptak minden laktanyát, kiképzőközpontot és pénzt.
tegnap 15:46
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
Voltam sorkatona, pont ezért nem sok hasznot látok a rendszer visszaállításában. Már a 80-as években látszott, hogy épp mire kezdene beletanulni a feladatkörébe a sorkatona, megy haza és jön helyette a zöldfülű, akivel lehet mindent előlről kezdeni.
tegnap 15:49
 4/7 A kérdező kommentje:

"Voltam sorkatona, pont ezért nem sok hasznot látok a rendszer visszaállításában."

Csak egy kérdés: Véletlenül nem hívtad a PA-63-at meggymag köpködőnek?

tegnap 15:58
 5/7 A kérdező kommentje:

"Már a 80-as években látszott, hogy épp mire kezdene beletanulni a feladatkörébe a sorkatona, megy haza és jön helyette a zöldfülű, akivel lehet mindent előlről kezdeni."

Erre mondjuk tudok egy nagyon jó megoldást. Nem ilyen másfél évekkel kell bohóckodni, mert az már akkoriban is nevetséges volt. Már az akkori technika is lényegesen többet igényelt volna. Kötelező öt évet javaslok.

tegnap 16:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Életemben nem volt még a kezemben PA-63. AMD-vel egyszer lőttem az alapkiképzésen. Rádiós voltam.
tegnap 16:02
 7/7 anonim ***** válasza:
88%

"Kötelező öt évet javaslok."

Én meg neked kötelező ötven év sittet baromagyú

tegnap 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!