Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Oroszország egy Ukrajnai...

Oroszország egy Ukrajnai győzelem esetén felbátorodhat és megpróbálhatja visszaszerezni európai érdekszféráját? Vagy majd lehet, hogy Trummpal kártyáznak eget aztán az öreg elveszíti a mecset.. Vagy most akkor mi lesz?

Figyelt kérdés

tegnap 11:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
18%
10, Trump most ad oda neki minket. Csak gondoltam szólok.
tegnap 12:24
 12/16 anonim ***** válasza:
64%
#11 Trump sem hülye, most csak taktikázik. Arra játszik hogy az európai NATO-tagok is dobják meg a védelmi kiadásaikat nagy részben amerikai fegyverekre költve. Más részről most hagyja hogy Putyin a nyeregben érezze magát, magasról lehet nagyot esni.
tegnap 12:30
 13/16 anonim ***** válasza:
37%

Logikus gondolkodást vársz egy olyan elmebetegtől, mint Trump, akit még lehet zsarolnak is az oroszok. Nagyon látványosan fordult a retorikája a Putyinnal folytatott telefonbeszélgetés óta, ez nem lehet véletlen.

tegnap 13:45
 14/16 anonim ***** válasza:
42%

#13 Trump minden csak nem hülye. Egy vérprofi, hideg gondolkodású üzletember. Hány olyan ember van akinek majd' ellövik a fejét, nem tudja hogy a golyó csak a fülét kapta el, vagy a fél koponyáját, de nem a gatyába rosál be, hanem akkor is azt figyeli hol van a kamera, mit mutasson, mit mondjon? Hány politikus csinálta volna ilyen hidegvérrel, azonnal improvizálva ezt utána?

Azt is megfontolja mikor fingja el magát. Játssza a pojácát, jól odamond - mert ezt várják el tőle a választói, ezt a szerepet játssza nekik.

tegnap 22:07
 15/16 anonim ***** válasza:

Egyébként meg ha racionálisan, üzletember fejjel gondolkozva nézzük mire blazírozik Trump. Úgy van vele még egy fél kettéosztott Ukrajna is elégséges ütközőzóna a ruszkik megfogására (most vagy 20 évig Ukrajnára fognak koncentrálni és nem nyugatabbra). S belefeccelt egy csomó pénzt Ukrajnába az USA - most benyújtja érte a számlát, hogy a visszacsurgó pénzből finanszírozza kicsit ismét az amerikai jólétet.

S nem csak Ukrajnára kell figyelnie, hanem keletebbre is. Nem túl jó, ha a ruszkik és a kínaiak nagyon-nagyon egymásra borulnának. A kettő együtt jóval keményebb diót jelentene, márpedig a következő csörte - 15-20 éven belül - már Kínával lesz (tartok tőle fegyveresen valahol - esélyes Tajvan - s nem csak gazdasági adok-kapok, vámok formájában).

tegnap 22:09
 16/16 anonim ***** válasza:
14, én nem vagyok benne biztos, hogy a leirt jellemzés, ugyanazt a Trump-ot mutatja be, akit én látni vélek. Nekem homlokegyenest az ellenkezője jött át belőle.
ma 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!