Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Jobb lett volna, ha Zelenszkij...

Jobb lett volna, ha Zelenszkij lemond 2022 év elején?

Figyelt kérdés

jan. 26. 00:53
1 2 3 4 5 6
 41/56 Alex Fly ***** válasza:
9%
@40: már megint mellébeszélsz. Semmiféle külön országról nincs szó. Azt mondd meg nekem, hogy a katonai hódítást és területrablást kinek kellene elismernie...
jan. 27. 19:40
 42/56 Jeffrey Spender ***** válasza:
87%

# Alex Fly

Veled az a baj, hogy neked csak 2022-től vagy mikor kezdődik az időszámítás, képtelen vagy megérteni, hogy a Krímet azt 1997-ben kezdték átjátszani orosz kézre.

Meg a Krím érdemi tulajai a törökök, és az oroszok voltak történelmileg, az ukránoknak ebben a kérdésben nem osztottak lapot.

A Krím, és társai azok ígyis - úgyis tulajt váltottak volna, annak mennyire van jelentősége, hogy szimpla papírozással, vagy háborút is vívtak ezekért ?

Nekem az a véleményem, hogy 2014 az oké volt orosz részről, azonban 2022-ben én nem mentem volna semmilyen háborúba, max a védműveket építgettem volna.

Az elismerés kérdése egyszerű.

Amennyiben az oroszokat kiverik még a Krímből is, hadjáratban, ütközetekben, csapásmérésekben, akkor az oroszoknak nincs más választásuk, mint elismerni, hogy a Krím az nem az övék.

Amennyiben meg az ukrán hadjárat meg nem sikerül, sőt akár egyoldalú, kész kudarc, és a továbbiakban nem is erőltetik a hadműveleteket abba az irányba, akkor meg elismerni az USA-nak, és társainak, hogy a Krímet elvesztették.

Miért van, hogy az ukránok Kurszk megyében csatároznak, meg Donyeckben vannak védekezésre berendezkedve, addig Zaporozsje, és Herszon felől semmilyen offenzívát nem indítanak, aminek a célja a Krím lenne ?

Letettek róla, hogy katonai eszközökkel nem jutnak el oda ?

jan. 27. 20:08
 43/56 Alex Fly ***** válasza:
23%
@43: az ukránoknak nem.lapot osztottak, hanem -többek között- a Krímet. Abban egyetértünk, hogy ha Oroszország nyugton marad, akkor elérte volna, hogy a világ tudomásul vegye, hogy megszerezte a Krímet. De ugye Putyin telhetetlen volt és nem elégszik meg azzal,amit megkaphat...
jan. 27. 22:28
 44/56 Jeffrey Spender ***** válasza:
87%

# Alex Fly

Azért lett a Krím az ukránoké, mert Jelcin, meg a komplett orosz politikai vezetés annak idején teljesen elrontotta.

Nem önmagától került a Krím Ukrajnához.

Amúgy azért nem rendezték le a Krím adásvételét a 90-es években, azért csak 50 éves használati szerződést írtak alá, mert a Krímen túl még Odesszába is úgy jártak az oroszok, mintha otthon lennének, 2012-ben.

A Krím az olyan volt, mintha valakit a kisujjánál fogva lehetne marasztalni.

Ha a Krím tulajváltása már 1997-ben megtörténik, véglegesen, akkor nem tudták volna mivel a többi részre ráhatással lenni.

Az elismerésre felesleges várni, mert sok más konfliktus van még a világon, ahol 30 - 50 - 70 - 80 éves időmúlások ellenére továbbra sem hajlandók elismerni, hogy a szóban forgó terület elúszott, elvesztették, helyette megy a sérelemdédelgetés, és revansizmus, és a militarista népnevelés.

Valóban hülyén tette az orosz politika, hogy 2022-ben háborúba ment. Azonban kérdéses, hogy másik oldalról is mennyire ment a hergelés.

jan. 27. 22:37
 45/56 anonim ***** válasza:
46%
Azt a bohócot? naná.. Akkor lesz ünnepnap mindenhol,mikor akasztják majd!
jan. 27. 23:14
 46/56 anonim ***** válasza:
73%

33: "hanem a te elképzelésed, aminek semmi alapja sincs"

milliárdszor több alapja van mint a te nafós ukránimádatodnak.

ha vesztenek az ukránok fogadok hogy te úgy el fogsz tűnni a gykról mint a hurrikánban a fing.

ez lesz majd a te mémed:

[link]

tegnapelőtt 00:22
 47/56 anonim ***** válasza:
20%
De az orosztalpnyalók ugye nem nácik 🤡🤡🤡
tegnapelőtt 07:18
 48/56 anonim ***** válasza:
76%
#47 Ezek nem nácik, vörösök. Én egyaránt utálom a ruszikt meg az ukránt is, testvérnép gyilkolja egymást a területért, persze a civileket, gyerekeket sajnálom, de mind a kettő lenézi a magyarokat, megveti a történelmünket. Szégyen bármelyiket is isteníteni.
tegnapelőtt 10:31
 49/56 anonim ***** válasza:
91%

#48 Így van.

Azt viszont ki kell hangsúlyozni, hogy attól mert nem állok be az egyiket isteníteni meg támogatni még nem jelenti, hogy beálltam volna a másik mellé.

tegnapelőtt 10:35
 50/56 anonim ***** válasza:
76%

#49 Igen. A skála egyik végén ott van Alex Fly aki képtelen elismerni az ukránok bármely hibáit, és azt hiszi az ukrán barátságos kultúrnép. Hát nagyon nem. A másikon pedig az acsarkodó komcsik akik szerint Moszkva a király és ruszkik gyertek haza meg hajrá Putyin, ez is rendkívül gyomorforgató számomra.

Vicces hogy egyébként se Ukrajna nem náci, Oroszország pedig még kevésbé. Az hogy mindkét fél őrjöngve nácizza egymást és Hitlernek nevezi Zelenszkijt/Putyint bizonyítja a testvérségüket, ezek a mai napig a vörös csillag és Sztálin atyuska szent kultuszában gyilkolják egymást hogy a nem létező Harmadik Birodalomtól és a nem létező fasisztáktól megvédjék magukat, ezzel szítják a saját népükben az régi traumát és gyűlöletet. Egyik kutya, másik eb.

Zelenszkijről még annyit hogy én egy vicces és jópofa figuraként ismertem meg, de a háború kifordította önmagából és elvesztette a realitásérzékét. Szerintem szed is valamit, én inkább sajnálom őt minthogy gyűlölném vagy akasztani akarnám.

tegnapelőtt 11:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!