Budapesten merre találhatók bunkerek/alagutak/járatok?
Figyelt kérdés
Elsősorban olyan földalatti létesítményekre, pl 2. világháborús bunkerekre gondolok vagy elhagyatott metrójáratra amikbe be lehet menni/lógni. Tudtok ilyet, vagy oylan honlapot ami ezzel foglalkozik? A Rákosis atombunkeren kívül nem találtam mást, valaki járt már benne?2010. nov. 7. 22:15
2/7 anonim válasza:
A Sziklakórház a Várban is ilyesmi. Én voltam, érdemes megnézni.
3/7 anonim válasza:
Kicsit sánta a válaszom, - mert nem csak pesti objektumokat vonultatnak fel benne a fórumozók, - de bizonyos vagyok abban, hogy el fogsz képedni, ha átböngészed következetes türelemmel ezt a weboldalt!
Kellemes időtöltést!
4/7 anonim válasza:
OFF!
Ha "szeretnél kimozdulni Budapestről", akkor ajánlom figyelmedbe ezt a weboldalt is:
Garantált, hogy nem fogsz unatkozni!
Köszönöm megtisztelő figyelmedet!
END OFF!
5/7 anonim válasza:
Amúgy mihez kell? Csakúgy kíváncsiságból, vagy valamilyen iskolai feladat része?
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ!
Nem iskolai feladat, régóta tervezem elmenni néhány hasonlóba csak eddig nem került sor rá :)
2010. nov. 8. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!