Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ukrajnában miért nem lett...

Ukrajnában miért nem lett béke? már letelt a 24 óra

Figyelt kérdés
jan. 22. 03:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként ha ez beismerés akart lenni, hogy Magyarországra melyik ország a potenciális veszélyforrás, akkor nem szóltam. Szerintem is orkrajna, ebben egyetértünk. 🙂
jan. 22. 10:55
 12/18 PMC Wagner ***** válasza:
39%
Mert a MÁV-al jön
jan. 22. 12:28
 13/18 anonim ***** válasza:
74%
A politikusok nem nagyon szoktak igazat modnani, annak idején zelenszkij is azzal kampányolt hogy megegyeznek az oroszokkal kelet Ukrajna ügyében és béke lesz. Sajnos ennek pont az ellenkezőjét tette. Minszkben tárgyaltak többször is de nyugati nyomásra felmondta a megegyezést.
jan. 22. 13:27
 14/18 anonim válasza:
56%
Fogalmatok sincs semmiről, mi is folyik a háborúban! Csak fröcsögtök mindenfélét! Annyira sajnáljátok a mocskos ukránokat! Itt az van, hogy erőszakkal kényszerítenek mindenkit, a legtöbb katona nem is akar háborúzni, mert miért is haljon meg ? A rohadt drogos elnökért? Anyák veszítik el minden nap fiaikat. Asszonyok férjüket. Gyerekek apjukat... Sokszor évekig eltüntnek vannak halott katonák nyílvánítva... És csak azért hogy ne kelljen a drága mocskos ukrán államnak fizetni... Vagy elégítik a holttesteket... az egyik unokatestvérem oda veszett, megölték mert nem akart embert ölni... És még rengeteg mocskos dolog... Gyűlölöm ezt a rohadt államot.. minket magyarokat, vagy legyen akármilyen kisebbség, mindig is üldöztek és gyűlőltek.. és most csak azt kapják amit érdemelnek! Csak sajnos nem azok pusztulnak el akiknek kellene, hanem a sok ártatlan ember ...
jan. 22. 22:21
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
5-ös, 2022 környékén pont harckocsizó voltam a honvédségnél, biztos, hogy nem adtunk tankokat az ukránoknak nem tudom honnan veszed ezt a marhaságot. A zárolt készletek használhatatlanok voltak, a tatai laktanyába meg volt 22 db T-72-es amiből átlagban működött 4 néha több is egy rövid időre.
jan. 22. 22:54
 16/18 anonim ***** válasza:
67%
jan. 23. 13:31
 17/18 Jeffrey Spender ***** válasza:
86%

# 9

" a magyar kormányt fenyegették és tudomásom szerint, okkal "

Már 2017-ben küldtek nekünk szándékosan tahó fenyegetőzést.

Mire fel érdemeltük meg ?

jan. 23. 23:43
 18/18 anonim válasza:
100%
14 es vagyok ! Miért is pontoztatok le ??! Azért mert nem tetszik az igazság ??! Azért mert nem politikai volt a hozzászólásom??
jan. 24. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!